facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alert Lieberwirth Makelaars B.V.

Alert Lieberwirth Makelaars B.V.

Info

Op zoek naar een makelaar die het net even anders doet? Alert Lieberwirth makelaars werkt met aandacht voor u én uw woning aan de snelste en beste verkoop.

Geschiedenis

Je bent op zoek naar een makelaar in Mook, Molenhoek, Malden, Groesbeek e.o.? Dan is Alert Lieberwirth dè makelaar voor jou. Als dè makelaar voor Malden, Mook en Molenhoek helpt Alert Lieberwirth Makelaars je exact aan die woning waar jij je thuis zult voelen.

Ruimtelijk wonen, goedkoper wonen op grotere percelen, zónder in de middle of nowhere te belanden: deze omgeving biedt het allemaal. Alert Lieberwirth Makelaars heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren en werkt exclusief in dit gebied dat zich uitstrekt van Malden, Groesbeek en Milsbeek, met tussenliggende dorpen Molenhoek, Mook, Plasmolen en Middelaar. Een gebied met prachtige vergezichten en met alle faciliteiten van het stadse leven om de hoek.



"Je bent op zoek naar een makelaar werkzaam in de regio ten zuiden en oosten van Nijmegen? Dan is Alert Lieberwirth de makelaar voor jou. Als dè makelaar in deze mooie regio helpt Alert Lieberwirth je exact aan die woning waar jij je thuis zult voelen. Daarnaast is ons netwerk in deze regio dusdanig groot dat wij al snel geschikte kandidaten voor het huis dat jij te koop zet zullen vinden.Bel voor een gratis waardebepaling 024-6963333."
Adres: Zwerfkei 7, 6581 HN Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024 696 3333
Stad: Malden
Route: Zwerfkei 7
Postcode: 6581 HN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Malden, Makelaar Boxmeer, Makelaars Cuijk, Hans de Makelaar, Stille verkoop Gennep, AMAK Akersloot, Makelaar Mill, Kolmeijer Makelaars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kolmeijer Makelaars Kolmeijer Makelaars 158 meter Heel vriendelijk en hulpzaam!
Twan Kesseler Makelaar-Taxateur Twan Kesseler Makelaar-Taxateur 170 meter Het “eerlijke verhaal” van Marleen bleef geldig tot aan de dag van de levering van on...
Claase Garantiemakelaars Claase Garantiemakelaars 356 meter Claase garantiemakelaars hebben mij op een fijne, professionele maar vooral dienstbar...
Recensies
Wij hadden tijdens de kennismaking al direct een goede indruk van Kris. Prettig en vlot in de omgang en duidelijk in zijn communicatie. Bij het eerste gesprek rekende hij ook meteen aan de keukentafel voor ons uit wat zijn inschatting was van de waarde van woning, waardoor we meteen al van gedachten konden wisselen over de vraagprijs. Voor onze woning werden zeer veel bezichtigingen aangevraagd in korte tijd. Kris vond het belangrijk iedereen persoonlijk rond te leiden en heeft de woning onvermoeibaar en vol enthousiasme aan alle belangstellenden laten zien. Dit heeft voor ons uiteindelijk een zeer snelle verkoop voor een uitstekende prijs opgeleverd. Gedurende het gehele traject was Kris altijd goed bereikbaar en betrouwbaar; je kunt met alle vragen bij hem terecht. Een extra pluspunt wat ons betreft is ook de inschakeling van een stylingbureau. Mede door de professionele foto’s deed de woning het uitstekend op Funda. Het enige puntje van verbetering is misschien dat het geboden standaardpakket voor Funda geen 360 graden foto’s en video misschien wat beperkt is in verhouding tot de rest van de uitgebreide en uitstekende service.
Kris heeft ons zeer goed bijgestaan bij de aankoop van onze woning. Hij heeft de juiste kennis en je kan altijd vragen aan hem stellen. Het is ook fijn dat Kris geen 9-17 mentaliteit heeft, maar ook nog gerust om 20u kan bellen. Het proces verliep vlot en soepel met een leuk presentje bij de overdracht. Zeker aan te raden!
Toen wij ons nieuwe huis kochten was Kris de makelaar van de verkoper. Wij waren gecharmeerd van de prettige, professionele en integere wijze waarop hij dat deed. Eigenlijk wilden wij ons eigen huis vervolgens zelf via Makelaarsland verkopen. Door de ervaring met de werkwijze van Kris hebben we toch aan hem gevraagd ons huis te verkopen. En dit is een zeer goede beslissing gebleken. Kris is vakkundig, heeft ons veel werk uit handen genomen en heeft ons huis binnen een week verkocht. Hij heeft voor ons aangetoond dat een goede makelaar absoluut toegevoegde waarde heeft. Wij kunnen Kris en Alert Lieberwirth Makelaars dan ook van harte aanbevelen.
Wij hebben met veel plezier een huis gekocht onder begeleiding van Kris de Roos. Professioneel, eerlijk en meedenkend zijn zeker een paar sleutelwoorden die bij ons opkomen als wij terugdenken aan de aankoop.
Alert Makelaardij Kris de Roos 11 jaar geleden ons appartement laten verkopen met veel succes. Nu weer ons huis laten verkopen door Kris en weer met veel succes! binnen 4 dagen verkocht. Komt afspraken na, op onze vragen zeer snelle reactie. Heeft ons goed geïnformeerd en geadviseerd. De makelaar die voor jouw gaat!
Kris de Roos heeft mij op zeer professionele wijze begeleid bij de taxatie van mijn woning. Een paar steekwoorden: deskundig, accuraat, betrouwbaar en prettig in het contact. Ik zou de Kris de Roos, evenals Alert Lieberwirth Makelaars B.V., dan ook van harte aanraden voor uw taxatie
Een fijne ,deskundig,gedreven makelaar met veel kennis van zaken. Absoluut geen 9-17 mentaliteit ,zet de wensen van de klant voorop en denkt met ze mee. Kan deze makelaar iedereen aanraden!
Zeer professioneel, transparant, klantvriendelijk en betaalbaar. Gewoon echt een hele goede no-nonsense makelaar.
Slechte taxatie. Moeilijk bereikbaarheid Geen reactie na klacht. Geen aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid