facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TVE Reclameproducties BV

TVE Reclameproducties BV

Info

TVE Reclameproducties levert een totaalconcept op het gebied van visuele communicatie. Van idee tot ontwerp; van productrealisatie tot montage! www.tve.nl

Geschiedenis

Sinds 1981 bieden wij als full service leverancier alles wat te maken heeft met de uitstraling van uw winkel, showroom, instelling, pand of bedrijf.

Van idee tot ontwerp en van productrealisatie tot montage. TVE staat niet voor niets voor Totale Visuele Expressie!

32 jaar ervaring, een team van 35 vaktechnisch fanatieke medewerkers, een doorzettermentaliteit, vrijwel alle benodigde vakdisciplines in eigen huis, een modern machinepark, oog en oor voor innovaties en een nuchtere en open ondernemersinstelling. Ingrediënten waarmee en waardoor wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste en meest creatieve aanbieders in Europa op het gebied van reclameproducties.



"TVE Reclameproducties vindt maatschappelijk verantwoord MVO ondernemen erg belangrijk. We streven ernaar om continu de juiste balans te creëren tussen het uitvoeren van kernactiviteit en de verantwoordelijkheid ten aanzien van sociale context en het milieu.Ook in de sociale en maatschappelijke context neemt TVE haar verantwoordelijkheid.In het machinepark wordt gewerkt met de meest energiezuinige machines. Tevens staat het produceren met groene materialen hoog op de lijst, met materialen gerecycled uit PET flessen en heeft het produceren met water gedragen inkten bij TVE zijn intrede gedaan, evenals het elektrisch rijden. Daarnaast is TVE compleet zelfvoorzienend door de inzet van zonnepanelen."
Adres: Marie Curiestraat 10, 5491DD Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: +31 (0)413 476 420
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Marie Curiestraat 10
Postcode: 5491DD



op zoek naar gerelateerd: TVE vacatures, TVE Group
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ICTeam Zuid BV ICTeam Zuid BV 2 km Toen ik mijn kapotte MacBook Pro aan hun toevertrouwde, ging ik er van uit dat een Ap...
Recensies
Afgelopen jaar een mooi groot fotodoek besteld, zoals alle voorgaande jaren zag het er weer goed uit en was de levering ook prima. Alleen daarna was de facturatie en service belabberd... Geen factuur gehad, dus ook helemaal vergeten te betalen. Kan gebeuren natuurlijk. Maar in plaats van contact opnemen kregen we meteen een verkeerde aanmaning, met telkens foutieve data. Na dit te melden verwezen ze ons van het kastje naar de muur en waren ze totaal niet behulpzaam, niemand wist ergens van. Ook het incassobureau was slecht bereikbaar. Fouten maken is menselijk, maar hoe je er vervolgens mee omgaat is belangrijk. Helaas is dit bedrijf daar niet zo goed in en dat na meerdere pogingen om contact te zoeken vanuit onze kant. Kortom, een klant minder en een waarschuwing voor allen die hier zaken mee gaan doen!
Goede service en kwaliteit spullen
Voor onze Sinterklaas evenementen regelen we alles via TVE. Altijd de beste kwaliteit wordt geleverd en de service is top. Een aanrader voor iedereen...
Vriendelijk en vakkundig personeel. Toch met de juiste maatregelen de juiste keuzes kunnen maken voor bedrijfskleding
Print specialist voor oa op textiel en retailmarkt
Mooi bedrijf. Aardige mensen.
Vertaald door Google Goede service. Snel werk - perfect gedaan. Origineel Super service. Spoedklus - perfect afgehandeld.
Vertaald door Google Leuk bedrijf, snelle bestellingen, goede sfeer. Origineel Miła firma, szybkie zlecenia, dobra atmosfera.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid