facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ICTeam Zuid BV

ICTeam Zuid BV

Info

ICTeam is een Apple service organisatie, opgericht in 1993. We zijn met 10 personen, door Apple geautoriseerd en werken voornamelijk in Brabant.

Geschiedenis

ICTeam is een, door Apple Nederland, volledig geautoriseerde en onafhankelijke service organisatie met meer dan 20 jaar ervaring en de focus 100% op de Mac gebruikers.
Van ZZP’er met 1 werkplek tot grote organisaties waar honderden iOS devices geïmplementeerd moeten worden, ICTeam heeft er de juiste mensen voor.

ICTeam kan in heel Brabant, maar ook daar buiten, haar diensten aanbieden. Dit kan zowel op locatie als in het Service Centre. Onze speerpunten zijn:
• onafhankelijk advies
• installatie
• reparatie
• systeembeheer
• netwerken
• internet
• remote back-up
• mail/agenda Hosting middels Kerio (SaaS)
• Private Cloud

De kracht van het 10 koppige ICTeam is haar onafhankelijkheid, geen mooie verkoopargumenten, maar goede onafhankelijke adviezen. Niet voor niets is onze slogan:

‘ICTeam, Reliapple People’



"ICTeam is een, door Apple Nederland, volledig geautoriseerde en onafhankelijke service organisatie met meer dan 25 jaar ervaring en de focus 100% op de Mac gebruikers.Van ZZP’er met 1 werkplek tot grote organisaties waar honderden iOS devices geïmplementeerd moeten worden, ICTeam heeft er de juiste mensen voor.ICTeam kan in heel Brabant, maar ook daar buiten, haar diensten aanbieden. Dit kan zowel op locatie als in het Service Centre. Onze speerpunten zijn:• Onafhankelijk advies• Installatie• Reparatie• Systeembeheer• Netwerken• Internet• Remote back-up• Mail/agenda Hosting middels Kerio SaaS• Private CloudVertel ons hoe we u kunnen helpen.ICTeam, Dé Apple Specialist van Brabant!"
Adres: Kofferen 34, 5492 BN Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413479043
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Kofferen 34
Postcode: 5492 BN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:15
Dinsdag: 08:00 - 17:15
Woensdag: 08:00 - 17:15
Donderdag: 08:00 - 17:15
Vrijdag: 08:00 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Connect ICTeam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TVE Reclameproducties BV TVE Reclameproducties BV 2 km Afgelopen jaar een mooi groot fotodoek besteld, zoals alle voorgaande jaren zag het ...
Recensies
Toen ik mijn kapotte MacBook Pro aan hun toevertrouwde, ging ik er van uit dat een Apple gecertifiseerde technicus, in een Apple gecertifiseerde werkplaats er aan zou werken. Op hun site is immers te vinden: Apple Authorised Service Provider. Toen na een aantal twijfelachtige mails, bij mij echter al mijn alarm bellen afgingen, kreeg ik in een gesprek met directeur Oskar P. te verstaan, dat híj als baas de enige was die bepaalde of een technicus bekwaam was of niet. Een zelf-benoemde oncontroleerbare monopolie positie. Mijn ervaringen met ICTeam zijn op zijn zachtst gezegd uiterst dubieus. Op hun site staan allerlei lovende reacties van klanten, en ik vond het gepast voor een eerlijk beeld om mijn heel wat mindere ervaring daar ook op te vermelden. Maar dát kan dus niet.... Inmiddels voor de zekerheid en duidelijkheid navraag gedaan bij Apple: ICTeam is géén door hun geauthoriseerde service provider. Hoe is een bedrijf te vertrouwen wat zich wel glashard zo adverteerd ?! En mijn boosheid op ICTeam heeft nog een vervolg, want inmiddels voel ik mij ronduit opgelicht. En wel hierom: Ik breng mijn kapotte MBP , die volgens ICTeam ‘aan het einde van zijn Latijn is’, naar een goede technicus om de drives er uit te laten halen. Deze man haalt hem open om die reden, maar ziet meteen dat de accu gezwollen is ! Vervangt deze voor €50,- en hij doet het gewoon weer perfect !!! U bent gewaarschuwd ! Deze mensen zijn niet door Apple gecertificeerd en terecht, deze mensen zijn absoluut niet kundig en op geen enkele manier te vertrouwen.
Ik geniet al meerdere jaren van de services en diensten van ICTeam. Naast mijn persoonlijke iPhone en MacBook air gebruik ik als zakelijke klant de dienstverlening voor een mac-omgeving van 8 werkstations en een server. We gebruiken ook back-up diensten en beveiligingsservices. De service is goed, ze denken pro-actief mee en zijn mijn inziens schappelijk met hun tarieven.
Ik particulier belde naar Icteam met een vraag om advies, over mijn trage computer. Er kon worden meegekeken via Teamviewer. Sympathiek! Het probleem is niet verholpen, echter kreeg ik onaangekondigd een factuur van 54 euro! Let dus op voordat je belt, want de kassa gaat meteen lopen, ook al wordt dit niet aan je meegedeeld.
Leuke en zeer interessante training gehad voor iPhone en iPad. Ik gebruik deze apparatuur al jaren maar heel veel functies kon ik nog niet. Echt een aanrader.
Super goede ‘Foto’s’ training gehad! Alle aspecten kwamen aan bod: t maken van foto’s, bewerken, het ordenen, album maken, diavoorstelling etc! Aanrader!
Goeie club, deskundig en meedenkend
Ontzettend goed geholpen met het sneller maken van mijn oude mac.
Ben daar echt heel goed geholpen.
Vertaald door Google Pedant meneer, de Oskar Petersen. Origineel Pedante meneer, die Oskar Petersen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid