facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum van de Riet

Tuincentrum van de Riet

Info

Groots assortiment in veiling verse snijbloemen, kamer- en tuinplanten. Tevens het adres voor al uw gelegenheidsbloemwerk.

Geschiedenis

Kom gerust eens vrijblijvend langs van:
Maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur tot 18.00 uur.
Vrijdag van 8.30 uur tot 19.30 uur
Zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Op zondag zijn wij gesloten.
Onze klantvriendelijke medewerkers staan u graag te woord en hebben voor bijna elk probleem een creatieve oplossing!



"Tuincentrum, Bloemisterij, Hoveniers- & Grondverzet bedrijf.Deze combinatie brengt het voordeel met zich mee dat wij u van dienst kunnen zijn met bijna alles wat met huis en tuin te maken heeft. Of het nu gaat om een schitterend boeket bloemen voor een feestelijke aangelegenheid, een bloemetje voor op de koffie, een prachtig opgemaakt rouwarrangement voor een dierbare overledene, een mooie bloeiende kamerplant, bomen, heesters, coniferen, vaste planten, het snoeien of kappen en rooien van bomen en struiken, het aanleggen van sierbestrating of een complete tuin? Bij ons bent u op het juiste adres!"
Adres: Bornhemweg 157, 4731 TC Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165-314 319
Stad: Oudenbosch
Route: Bornhemweg 157
Postcode: 4731 TC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemen bezorgen Oudenbosch, Tuincentrum Zuidland, Tuincentrum Terneuzen, Tuincentrum Bergschenhoek, Plantenhal Oudenbosch contact, Bloemenplantage Ridderkerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toptuindeals Toptuindeals 4 km Fijne omgang, en zeer goede service. Mango specialist en gewoonweg mooie prijzen. Aar...
Recensies
Kwam er jaren, maar de kwaliteit van met name bloemen is zo achteruit gegaan dat wij mijn familie er niet meer komen. Ruim € 30,00 vragen voor een boeket wat niet langer dan 3 dagen staat! Een bos rozen van een willekeurige supermarkt van € 4,00 houdt het meer als een week vol. En als je vervolgens dit meldt, halen ze de schouders op! Wel dat heb ik dan ook maar gedaan, Monika is om de hoek!
En plaatselijke tuincentrum met een verschillend aanbod van planten voor een gunstige prijs. Ik ben altijd voorstander van het kopen van producten bij een plaatselijke ondernemer zodat zij ook kunnen blijven bestaan.
Mooie nordman kerstboom gekocht. Vriendelijke bediening. Echt een aanrader. Hij neemt alle tijd ervoor.
Fijn klein tuincentrum, zeker niet duur, mooie kwaliteit van de planten. Lekker veel voorjaars plantjes gekocht. Vriendelijke bediening!
Fijne plek voor pootgoed en groente planten.
Van de riet geef ze water dan verwelken ze niet.... Nog nooit zoiets gezien. En heel duur.
Betrouwbaar, wil tuurlijk geld verdienen maar vind het belangrijker goed advies te geven. Dat noemen ze hart voor de zaak!
Prachtig boeket gekocht voor mijn schoonouders!
Mooie orgieën gekocht en niet duur
Ceperkte keuze, niet al ye duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid