facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toptuindeals

Toptuindeals

Info

TopTuinDeals is voor thuis en tuin. Altijd aanbiedingen, natuurlijk voordeliger!

Geschiedenis

Tuin- en kamerplanten
Binnen- en buitenpotterie
Tuinmeubelen
Vijver en onderhoud
Waterornamenten
Potgrond en grind
Natuur en hobby
Decoratie voor binnen en buiten



"Massieve boomstamtafels voor binnen en buiten. en Tuinmeubelen,Bekende merken voor de laagste prijs !!!Di/wo alleen op afspraak."
Adres: Bosschendijk 140, 4731 RD Oudenbosch
Telefoonnummer: 0653778032
Stad: Oudenbosch
Route: Bosschendijk 140
Postcode: 4731 RD



op zoek naar gerelateerd: Tuinmeubelen Noord Nederland, Tuinmeubelen Oosterhout, Tuinmeubelen Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum van de Riet Tuincentrum van de Riet 4 km Kwam er jaren, maar de kwaliteit van met name bloemen is zo achteruit gegaan dat wij ...
Recensies
Fijne omgang, en zeer goede service. Mango specialist en gewoonweg mooie prijzen. Aardige man en erg meegaand in het begrip. Voor hen die niet voor de "onderste uit de kan" deals gaan en waarde hechten aan deskundigheid een echte aanrader. Dankjewel voor het afleveren!! Ook als je het even niet eens bent een zeer deskundige en goede afhandeling. Dankjewel.
Mooie producten voor een scherpe prijs. Maar misschien nog wel belangrijker is de ouderwets goede service. Perfect!
Ik heb hier al eerder allerlei zaken gekocht en in dit familiebedrijf dat wegens verbouwing op 19 maart weer opnieuw open gaat worden vanaf dat moment vooral tuinmeubelen en boomstam tafels voor binnen en buiten verkocht. Men levert hier een bovengemiddelde kwaliteit en vooral maatwerk voor een hele goede prijs.
Leuke praatjes alleen luisterd niet naar de wensen 10 km verder op koop ik dezelfde producten veel goedkoper. Dus ....???????? Hoe durf je na meer dan anderhalf jaar te reageren. Als je zegt geen wicker krijg je alleen wicker te zien
Oude winkel wordt opgeknapt.. was voormalig tuincentrum..in het begin van de winkel is het een beetje rommelig.. het wordt in ieder geval een mooie winkel.. dus als je een tuinstel zoekt... .Prijs en kwaliteit is heel goed.
Naast tuinmeubelen een mooie en inspirerende verzameling grote houten tafelbladen! Dat levert volgens mij alleen maar unieke tafels op.
Groot assortiment Eigenaar met passie voor tuinmeubelen Neemt alle tijd om je zo veel mogelijk info te geven Bijzonder scherp geprijsd aanrader!!
Tot nu toe alleen gekeken, maar de tafels zien er leuk uit
mooie spullen, enkel erg duur en nergens staan prijzen op.
Rommelig en loop bijna niemand rond, niet gezellig vroeger was het veel mooier en gezelliger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid