facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum TuineXtra

Tuincentrum TuineXtra

Info

Tuincentrum Tuinextra is hét tuincentrum in Noordwijk waar u echt voor àlles terecht kunt!

Geschiedenis

Als u een wandeling maakt door het tuincentrum zult u zien dat er geen Nee te koop is.

Als u bij het begin de afdeling met grote en kleine buitenplanten en – potten gezien heeft, komt u vanzelf bij de afdeling met hout en steen, waardoor het mogelijk is om naar eigen ontwerp zelf uw tuin aan te leggen. Daarbij ontbreken de fonteinen, vijvers en speeltoestellen natuurlijk niet. Uiteraard kunnen wij u daarbij altijd adviseren. Ook is het mogelijk om uw tuin door ons eigen Hoveniersbedrijf aan te laten leggen of te onderhouden.

Heeft u daarbij gereedschap nodig, dan staat een complete gereedschapsafdeling op u te wachten om u het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deskundige medewerkers staan ook daar voor u klaar.

Natuurlijk ontbreekt de aandacht voor dieren bij ons ook niet. Wij hebben de grootste dierenafdeling in de omgeving met medewerkers, die verstand van zaken hebben. Voor de kleinsten onder ons zijn er altijd een aantal kleine dieren om te bewonderen, waarbij de vissen en de bijbehorende grote vijverafdeling natuurlijk ook niet ontbreken.

Waar in de zomer een uitgebreide tuinmeubelshow te zien is, daar staat op dit moment een geweldige kerstafdeling met showstukken, maar ook met een grote sortering elektrische verlichting, (kunst)kerstbomen, kaarsen en alles wat u nodig heeft om een heerlijke kerstsfeer in uw huis te bereiken. Ook aan de kleinste accessoires is gedacht en U heeft dus wel even tijd nodig om alles te bekijken.

Moe van alle indrukken kunt u gezellig een kopje koffie drinken in ons restaurant, om daarna de grote sortering kamerplanten te gaan zien. Honderden potten wachten op u om, voorzien van een mooie plant, de sfeer in uw huis te verhogen.

Last, but not least komt u bij onze sfeerafdeling. In allerlei kleurencombinaties kunt u bekijken, wat de beste aankoop voor u zou zijn. Want het is bekend, ook met wat kleine nieuwe accessoires creëert u al een nieuwe stijl in uw huis. Belangrijk item daarbij is de voorraad kussens, enkele honderden soorten liggen uitnodigend te wachten. Onze vaste medewerkers kunnen u het juiste advies geven.

Als u dan afgerekend heeft, wacht uw auto (of fiets) op het gratis parkeerterrein op u en kunt u voldaan naar huis rijden.

Adres: van Berckelweg 51, 2203 LA Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-3612177
Stad: Noordwijk
Route: van Berckelweg 51
Postcode: 2203 LA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum TuineXtra Noordwijk producten, TuineXtra vacatures, Tuincentrum Bollenstreek, Landwinkel TuineXtra, Tuincentrum Lisse, TuineXtra Noordwijk kerst, Tuincentrum de Mooij, Tuincentrum Sassenheim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemetjes En Bijtjes Bloemetjes En Bijtjes 857 meter Onaardig niet betrokken personeel staat daar achter de balie en dan ben ik nog netjes...
AffectArt & Design AffectArt & Design 941 meter Zie ook de website van AffectArt
Aannemingsbedrijf Steenvoorden Aannemingsbedrijf Steenvoorden 2 km Super mooie tuin afgeleverd, heel erg blij!
Deijl Roses BV van der Deijl Roses BV van der 2 km Welkom op de Facebook van Van der Deijl Roses, opgericht in 1972 en toonaangevend op...
Plant XXL Plant XXL 3 km Ruime keus binnen en buitenplanten. Ook is er een wijnwinkeltje en een winkeltje waar...
De Berghbloem De Berghbloem 3 km Goede kwaliteit voor een mooie prijs, maar vooral de service en beleving is ontzetten...
Recensies
Middelgroot tuincentrum met zomerbloeiers, vaste planten, struiken, bomen en tuin- en woonassosaire. Wijn en streekproducten. Groot parkeetterrein. Niet heel bijzonder.
Het is een goede tuincentrum je word er goed geholpen en er staat ook een wijn winkel en daar word je ook goed geholpen.
Rustig tuincentrum met voldoende keus. Opmerkelijk is dat ze ook kwalitatief goede jassen en fleece jackets verkopen van topfirma Kjelvik.
Mooie planten maar ook hele leuke decoratie spullen wordt je hebberig van
Jammer dat er geen cadeaukaarten werden verkocht, doordat er een probleem was. Er kon geen bedrag op de kaart gezet worden. Jammer dat er geen alternatief geboden werd.
Hartstikke leuk tuincentrum met ook een landwinkel erin met allerlei streekproducten. De dierenafdeling is ook divers aan spullen. Voor de deur is een grote parkeerplaats. Aanrader om eens naartoe te gaan!
Niet gezellig weinig personeel en wat afgezwakt zonde van het tuincentrum was vroeger echt gezellig maar nu nee niet meer
Mooie overzichtelijke winkel met groot assortiment en niet duur.
Vriendelijk personeel die graag met je meedenken en adviseren. Gezellig restaurant om even een bakkie koffie te doen,stukje taart of broodje. Beschikt over een buiten terras.
Bij de afdeling kamerplanten waren een hele lading van de cactussen besmet met wolluis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid