facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plant XXL

Plant XXL

Info

Grote en exclusieve planten direct van de kweker.

Geschiedenis

Grote en exclusieve planten direct van de kweker.



"Tuincentrum eXtra Noordwijk ligt middenin de bollenstreek tussen Noordwijk, Voorhout Teylingen, Katwijk en Noordwijkerhout. We zijn 7 dagen per week open en ons vakkundig personeel helpt u graag."
Adres: zwarteweg 18, 2201ab Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0655806837
Stad: Noordwijk
Route: zwarteweg 18
Postcode: 2201ab


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum TuineXtra Tuincentrum TuineXtra 3 km Middelgroot tuincentrum met zomerbloeiers, vaste planten, struiken, bomen en tuin- en...
Recensies
Ruime keus binnen en buitenplanten. Ook is er een wijnwinkeltje en een winkeltje waar kaas en streekproducten worden verkocht. Voor een hapje en drankje is er een klein restaurantje met terras.
Uitgebreid sortiment binnen/buitenplanten. Tuinartikelen, maar ook alles voor huisdieren. Maar..wat zijn de prijzen de pan uitgerezen. Beetje grote kamerplant 100 euro..vind het niet meer in verhouding staan. Jammer.
Mooie planten maar ook hele leuke decoratie spullen wordt je hebberig van
Ikzelf vond het niet geweldig kwa spullen, planten en kerstspulletjes maar dit heeft waarschijnlijk te maken met voorgaande jaren Covid. Gezelligheid ver te zoeken kwa aankleding het warmte gevoel niet aanwezig.
Erg druk vanmiddag. Voor de opening van de kerst show. Lekker bakkie koffie en een erg lekker taartje gegeten in de koffie hoek. Goede bediening gehad ondanks dat ze het erg druk hadden.
Jammer dat de appeltaart nog bevroren was bij heerlijk kopje koffie en de cake die ik kreeg als alternatief zo droog als kurk was en niet doorgebroken was. Mijn advies houd het bij bloemen en planten en zet een echt horeca bedrijf in het restaurant
Dit is een groter tuincentrum met uitgebreid assortiment. De kerstshow die ze hebben aan het einde van het jaar is wel wat kleiner dan die van andere tuincentra. In het tuincentrum is een landwinkel gevestigd met heerlijk kaas en borrelhapjes, die zijn erg lekker. Er is genoeg parkeergelegenheid.
Erg slordig en rommelig tuincentrum. Ik zou hier niet iemand adviseren om heen te gaan. Het is gewoon niet hoe het hoort. Geen strakke nette presentaties, overal ligt wat er zit geen rust in en alles is erg slordig. Ik vind dit echt niet kunnen hoe alles er uit ziet.Dit kan echt niet,zou hou je geen klanten.
Niet al te dure maar vrij pover tuincentrum. Je kunt er wel ook terecht voor een niet al te duur wijntje en een heerlijk kaasje.
Veel mooie planten gezien. Maar ook heerlijk koffie kunnen drinken met zelf gemaakte boeren appeltaart echt een aanrader. Zeer prettige bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid