facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Noordbarge

Tuincentrum Noordbarge

Info

Al meer dan 40 jaar is ons tuincentrum een begrip in Emmen en wijde omgeving.



"Een gezellig Tuincentrum Met zeer veel Vasteplanten , heesters en bomen.Maar ook kamerplanten , opgevulde bakken , potterie en manden.En bovenal een zeer goed advies."
Adres: Stortweg 9, 7812 BR Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591615757
ln.egrabdroon-murtnecniut@ofni
Stad: Emmen
Route: Stortweg 9
Postcode: 7812 BR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vakantie tuincentrum noordbarge, tuincentrum oranjedorp, tuincentrum zuidbarge, tuincentrum klazienaveen, tuincentrum emmen, www tuincentrum noordbarge nl, tuincentrum de zandkop, openingstijden tuincentrum noordbarge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gerrits tuinmeubelen Gerrits tuinmeubelen 2 km Fijne, sfeervolle en ruim opgezette zaak, waar wij vriendelijk en ongedwongen door Yv...
Tuinbeurs Nederland Tuinbeurs Nederland 3 km In februari, kwam team S en E. Ze hebben een complete tuinrenovatie gedaan. Met Jos v...
Recensies
Voor bloemen, planten, groot of klein, vet of andere plant. Snuisterijen, alles vind je hier. En je wordt geholpen met een glimlach. Daar kom je toch terug!!!!!
Fijn rustig tuincentrum. Goede adviezen. Geen idiote prijzen. Kwaliteit planten. Zeker aan te raden als je rustig planten wil uitzoeken.
Mooi bedrijf, beheerders altijd bereid om advies te geven. Veel keuze in bomen, planten, kamerplanten en moestuinplantjes en ook div soorten grond en mest. Al met al aan te bevelen.
Voor de 1 e x daar geweest, gratis parkeren, en veel keuze in de planten, en leuke andere dingen te vinden, zeker de moeite waard om daar eens te kijken
Als de medewerkers ook nog af een toe een lach op hun gezicht toveren is dit een leuk bedrijf om je planten te kopen. Ook voor buiten.
Groot assortiment planten. Goed advies. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Schappelijke prijzen. Aanrader!
Een tuincentrum met giga veel aanbod. Waardevolle tips hoe te planten en bemesting. Zelf een tip hoe het beste het winkelwagentje te besturen. Het assortiment is groot op het gebied van planten en bomen. Veel aanbod van diverse soorten potgrond. Een geweldige aanwinst voor Emmen zo n topzaak Tip: ga liever s morgens winkelen voor beter overzicht en daarmee voorkom je een boel drukte.
Leuke plantjes en vrolijke bloemen, maar de mevrouw die daar werkt met kort blond haar daarin tegen niet. Mijn mening is dat daar een vrolijk persoon hoort en niet zo'n chagrijn. Ik koop daar in ieder geval nooit meer wat.
Ingang en uitgang zeer moeilijk te vinden
Groot assortiment, professionele werknemers en/of eigenaren. Jammer dat ze geen geld terug doen als je het product niet wilt. Hadden potten en vazen gekocht, maar de kleur paste toch niet bij onze overige inrichting. Bij het terugbrengen max 1 uur later met stickers en alles er nog aan kregen we te horen dat ze alleen een tegoedbon doen. Nadat de eigenaresse zuchtend tegen haar collega zei: "Geef ze het geld maar terug anders krijgen we er weer gezeur over" kregen wij alsnog het aankoopbedrag terug. Top voor de winkel: zet een duidelijk bordje bij de kassa en wijs mensen erop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid