facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gerrits tuinmeubelen

Gerrits tuinmeubelen

Info

Gerrits Tuinmeubelen biedt een ruim assortiment kwaliteitsvolle tuinmeubelen voor elke tuin.



"Gerrits Tuinmeubelen is met meer dan 25 jaar ervaring dé tuinmeubelwinkel voor iedereen. Wij bieden een groot assortiment aan kwaliteitsmeubelen van zowel eigen merk, als ook van andere gerenommeerde merken. Bij ons vindt u comfortabele loungesets, mooie dinings en bijbehorende accessoires. Gerrits Tuinmeubelen staat u graag te woord met een eerlijk advies, de beste service en de scherpste prijzen! Kom langs in onze showroom en overtuig uzelf."
Adres: Nijbracht 53A, 7821 CB Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: +31591658316
Stad: Emmen
Route: Nijbracht 53A
Postcode: 7821 CB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinmeubelen Hardenberg, Tuinmeubelen Poelman Emmen, Outlet tuinmeubelen Emmen, Tuinmeubel show, Tuinmeubel showroom, Gerrits tuinmeubelen Facebook, Tuinmeubelen Overijssel, Tuinmeubelen Raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinbeurs Nederland Tuinbeurs Nederland 2 km In februari, kwam team S en E. Ze hebben een complete tuinrenovatie gedaan. Met Jos v...
Tuincentrum Noordbarge Tuincentrum Noordbarge 2 km Voor bloemen, planten, groot of klein, vet of andere plant. Snuisterijen, alles vind ...
Recensies
Fijne, sfeervolle en ruim opgezette zaak, waar wij vriendelijk en ongedwongen door Yvonne werden geholpen. Ook bij passen en meten bij het inladen auto prettige hulp van jongeman gehad. Al hadden we eerst iets heel anders in gedachten: we zijn met een héle leuke set naar huis gegaan! Nu opgesplitst om in koelte te zitten. Dank!
Fijn geholpen. Een paar mooie stoelen gekocht. Kwaliteit kan ik pas naar een lange periode beoordelen, maar het voelt degelijk aan.
2e paasdag gezellige ontvangst, werd direct koffie aangeboden, lekker rustig rondgekeken en Theo heeft ons eerlijk en no nonsens geholpen! Prachtige tuinset gekocht en werd volgens afspraak afgeleverd! Super voor elkaar!! Hierbij dan Theo en Aly uitnodiging om een keertje langs en aan te komen voor een of op ons mooie tuinmeubelement
Kom je binnen, schreeuwen ze van de kantine of we gewoon wat aan het rondkijken zijn en lopen ze langs je en zeggen, moest eerst even wat eten tijdstip 16:00 en vraag je iets over een relax stoel gaan ze eerst achter je staan, net of je uit je muil stinkt en verwijzen je dan naar de bouwmarkt om daar te gaan kijken.
Leuke winkel fijn personeel ze laten je rustig kijken en adviseren als je er om vraagt
Mooie zaak ! En prachtige lounge sets. Helaas konden we t niet eens worden over de prijs.. verschil van 100 euro ‍. Wie weet een volgende keer.
Goede kwaliteit, hele goede en snelle service. Ontzettend aardige mensen. Kortom een top winkel! Echt een aanrader...
Een kussen van onze tuinset was door een ongelukje onzerzijds beschadigd. Zonder problemen werd het kussen geruild voor een nieuw kussen. En dat zonder betaling. Geweldige service!
Top service. Wonen wat verder van Emmen maar bartafel met 6 stoelen werden zonder problemen bezorgd. Fijne service en vriendelijke medewerkers.
Prijzen zijn concurrerend, vriendelijke mensen. Schade aan tafel direct en perfect opgelost door de klantenservice. Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid