facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Klerks

Tuincentrum Klerks

Info

gespecialiseerd in keukenkruiden, groenteplanten en vaste planten en kenmerkt zich door persoonlijke service en uitstekende kwaliteit.

Geschiedenis

Tuincentrum Klerks is in 1978 opgestart als Hoveniersbedrijf Klerks door Bert en Annie Klerks. In 1982 is er het tuincentrum bijgekomen, toen nog op de Lind 19: midden in het centrum van Oisterwijk. In 1987 is het gehele bedrijf verhuisd naar de huidige locatie aan de Peperstraat 27.

Uitgebreide collectie
Al vanaf het begin lag de nadruk op de zeer uitgebreide collectie vaste planten. Met name aan de collectie alpine planten is in die eerste jaren veel aandacht besteed.

Zomergoed
In 1986 werden voor het eerst bestellijsten rondgestuurd voor de verkoop van geraniums en fuchsia’s. Ieder jaar werden meer klanten bereikt. Al snel werden de bestellijsten uitgebreid met chrysantenstek en verschillende soorten potgrond.

Uitbreiding
Vanaf de jaren negentig is ons bedrijf zich meer en meer gaan richten op de opkweek van groente-en kruidenplanten naast de tuinplanten. Daarnaast zijn wij regelmatig te vinden op beurzen en natuur en kruidenmarkten, geven we lezingen in zuid-nederland en verzorgen we rondleidingen voor groepen op het bedrijf.

Groenten en kruiden
Onze voorliefde voor lekker en gezond eten resulteerde in een groot aanbod groentezaden en jonge groenteplanten voor de moestuin gedurende het hele seizoen. Ook voor verse keukenkruiden in potten kunt bij ons van alles vinden.

Milieuvriendelijke renovatie
Na een aantal jaren met gestage groei werd in 2001 het tuincentrum ingrijpend gerenoveerd. Op het gehele bedrijf werd een nieuwe vloer aangelegd in combinatie met de aanleg van een efficient water recycling systeem. Sindsdien voorziet Tuincentrum Klerks vrijwel volledig in de eigen waterbehoefte met regenwater. Bovendien werd de plastic tunnelkas vervangen door een fraaie glaze kas met een oppervlak van zo’n 180 m². Inmiddels was de transformatie compleet met een nieuw ingerichte verkoop en displayruimte in de kas en de komst van verrijdbare tafels voor de vaste planten en heesters.

Tot snel
De laatste tientallen jaren zijn we ons naast de vaste planten steeds meer gaan specialiseren in groenteplanten en keukenkruiden.

Tuincentrum Klerks is een modern bedrijf met de ouderwetse waarden service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hopen u hier snel te mogen begroeten.

Adres: Peperstraat 27, 5061XB Oisterwijk
Telefoonnummer: 0135284445
Stad: Oisterwijk
Route: Peperstraat 27
Postcode: 5061XB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 13:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Tilburg, Kruidenmarkt, Red Baron aardappel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten 946 meter Zondag 30 april weer mooie plantjes gekocht, zoals vanouds TOP !!
Recensies
hebben perfekt pootgoed alle moestuinplanten en!!! niet duur ook behulpzaam met advies twee betrokken mensen zijn al op leeftijd zal jammer zijn als ze ermee stoppen! de foto's zijn van drie weken geleden geplante kleine plantjes bij hun gekocht op 8 juli foto van de snackkomkommers nou ja als je wat langer laat hangen zijn t gewone korte normale komkommers en !!! dit is al de derde portie die ik eraf gehaald heb
Veel plantjes en kruiden. Ook voor de makkelijke moestuin. Ik ben gestopt met sla zaaien. Als ik uitgeplukt ben dan haal ik nieuwe plantjes bij Klerks. Nog gezellig ook. Let op, contant betalen of overmaken.
Ivm ons buurtmoestuin project samenwerking met bert klerks Deze mensen hebben zoveel passie voor hun bedrijf daar kunnen mensen nog veel van leren. En dat op deze leeftijd. Chapeau bert en Annie
Grootste assortiment kruiden- en groenteplanten in Brabant.
Hoogwaardige producten en zeer klantvriendelijk bedrijf. Zet zich in voor lokale projecten en maakt bewoners enthousiast voor een groenere omgeving!
Hele lieve mensen met heel veel kennis. En ze hadden heel veel verschillende planten. Ook bijzondere. Het was een genot om daar geweest te zijn. Aanrader.
Deze mensen zijn vriendelijk,geven goede uitleg en advies,zijn eerlijk en hebben veel keus. Daar geweest voor verveine/citroen verbena,die heel moeilijk bij andere te verkrijgen is,ben heel goed en vriendelijk geholpen,ben erg tevreden,en ga volgend jaar zéker terug voor tuinplanten of struiken.
Prima zaak, lekker ouderwets; je kunt alleen met echt geld afrekenen, dus niet pinnen!
Kruiden in overvloed en dat gecombineerd met een kennis waar je 'U' tegen zegt! Vooral de jaarlijkse kruidendagen zijn een echte aanrader! Bert en Annie werken met passie!
Mooie plantjes gekocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid