facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten

Kwekerij van de Ven Tuin- en Perkplanten

Info

Vanaf Maart is de Kwekerij-Winkel weer open met volop Voorjaarsbloeiers en Violen!

Geschiedenis

Kwekerij van de Ven kweekt haar perkplanten allemaal op in eigen Kwekerij!
In het voorjaar zijn wij geopend van maart tot en met begin juli.
In het najaar is de Kwekerij-winkel van september tot en met half november open.
In de tussenliggende periodes zijn wij druk bezig met de opkweek van de plantjes. Wij kweken perkplanten, zomerbloeiers, vaste planten, violen en andere voorjaarsbloeiers en najaarsbloeiers.



"Zomersluiting Kwekerij-winkel van half juli t/m eind augustus.Vanaf september weer open met Najaarsbloeiers.Wintersluiting Kwekerij-Winkel van Half november t/m eind februari.Vanaf eind februari weer open met Voorjaarsbloeiers en Violen.Vanaf half april weer open met perkplanten en zomerbloeiers."
Adres: Heusdensebaan 93a, 5061 PP Oisterwijk
Telefoonnummer: 06-51109744
Stad: Oisterwijk
Route: Heusdensebaan 93a
Postcode: 5061 PP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boomkwekerij Oisterwijk, Openingstijden van de Ven oisterwijk, Tuincentrum Oisterwijk, Klerks Oisterwijk, Lavendel Kwekerij Brabant, Winterviolen Kwekerij, Taxus kwekerij Haaren, Van de Wiel Haaren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum Klerks Tuincentrum Klerks 946 meter hebben perfekt pootgoed alle moestuinplanten en!!! niet duur ook behulpzaam met advie...
Recensies
Zondag 30 april weer mooie plantjes gekocht, zoals vanouds TOP !!
Aan dr Heusensebaan in Oisterwijk vind "U " KWEKERIJ van de Ven van Vader op Zoon wordt dit voort gezet met prachtige voorjaars plantjes voor de border of potten van zeer goede kwaliteit u mag het zien.Ook voor de Moestuin hebben ze stekken zolang de voorraad strekt.
Mooie tuin en perkplanten en niet duur
Je woord er goed geholpen top planten
De kas staat boordevol jonge perkplanten en is werkelijk van grond tot plafond hangende bloeiende planten, klaar voor 't nieuwe seizoen. Lust voor 't oog. Alles staat er picobello bij. Volop keuze, vriendelijke en behulpzame mensen en uit ervaring weet ik dat 't mooie volle en sterke planten worden vol bloem. Nu heb ik groente en kruiden gekocht en vaste winterharde planten. Na de IJsheiligen ga ik vast weer terug.
Eerste kwaliteit.Vakmensen.Heel aardige mensen.
Mooie kwaliteit planten en ook nog voor een schappelijke prijs, ook nog eens aardig personeel.
Mooie kwekerij,en prachtige zomerbloeiers.een bezoek waard.
Mooie winkel is alleen in het zomerseizoen geopend is. Volop keus in 1 jarige zomer bloeiers. Ook veel tricolours. Deze 1 jarige bloeiers zitten al in leuke combinaties in potjes en zijn erg leuk. Ook verkrijgbaar wat vaste tuinplanten, kruiden en wat groentes, Uiteraard ook tuinaarde en meststoffen, wat potten ed. Genoeg parkeerplaatsen en bovenal is alles heel voordelig.
wij hebben ons bezoek als zeer positief ervaren paraplu aan bieden bij regen zeer agent !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid