facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Heerdink

Tuincentrum Heerdink

Info

Tuincentrum Heerdink
Haarbrinksweg 26
7678 RT Geesteren (Ov)
0546-631715



"Sinds 1980 heeft Tuincentrum Heerdink zich ontwikkelt tot een vertrouwd leverancier voor alles wat maar met uw tuin te maken heeft. Van kamerplanten tot tuinplanten en van woondecoratie tot het aanleggen van uw complete tuin."
Adres: Haarbrinksweg 26, 7678 RT Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546-631715
Stad: Geesteren
Route: Haarbrinksweg 26
Postcode: 7678 RT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Heerdink vacatures, Heerdink Geesteren kamerplant, Heerdink hoveniers, Heerdink bomen, Heerdink Graszoden, Tuincentrum Heerdink Geesteren Openingstijden, Kwekerij Geesteren, Heerdink aanbieding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reekers Tuinmachines Reekers Tuinmachines 714 meter Nog op de valreep mijn jonge stihl ms211 cb-e. Ingeruild op een 500i. Wat een beest v...
Recensies
Van ouds wederom goed. Mooie plantjes gekocht. Complimenten hoe de bloemen er weer voorstaan. Erg mooie bloembakken.
Heel uitgebreid assortiment planten,interieur en alles voor de tuin. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Keurige toiletten, koffiehoek is niet denderend maar wel even lekker bijkomen na wandeling door de enorme kassen.
Prachtig en keurig net ,tuincentrum, kwekerij. Heel veel keuze in wat je je maar kunt bedenken, planten, bomen ,struiken ,potten bloemen enz ,enz te veel om op te noemen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook is er een koffiecorner.
Kan er niets meer vinden war ik er vroeger kocht. Het assortiment is erg veranderd. Het personeel is wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Geweldige keuze! Vriendelijke en behulpzame medewerkers! Keurig nette toiletten en gezellige koffiehoek!! Wij komen zeker terug!! Voor ons krijgen jullie een 10+
Is misschien wel iets duurder maar het is ook van goede kwaliteit .
Mooi en groot tuincentrum. Heel veel keuze, ze hebben er van alles op het gebied van tuin en tuinaanleg. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Wat een prachtig tuincentrum en wat een keuze in potten , planten en aanverwante artikelen. Veel bomen en struiken etc.etc. Zeker de moeite van een langere rit waard. Personeel is vriendelijk en heeft er plezier in. Mooie spullen kunnen scoren.
Groot tuincentrum, ruime keuze, veel eigen kweek. Ik kom er al jaren en mijn ervaring is dat de planten en bomen van goede kwaliteit zijn.
Naaste het goede werk wat ze afleveren is de nazorg ook nog goed. Goeie service dus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid