facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reekers Tuinmachines

Reekers Tuinmachines

Info

Reekers Tuinmachines, dealer van diverse toonaangevende fabrikanten van tuinmachines. Tot ons leveringspakket behoren ondermeer de producten van: John Deere, Honda, Kärcher, MTD, Stihl, Stiga, Viking en Wolf.



"Welkom bij Fa. Reekers Tuinmachines, dealer van diverse toonaangevende fabrikanten van tuinmachines. Tot ons leveringspakket behoren ondermeer de producten van: John Deere, Honda, Kärcher, MTD, Stihl, Stiga, Viking en Wolf.Het visitekaartje van ons bedrijf is onze uitgebreide showroom. Van alle merken die wij vertegenwoordigenhebben wij veel modellen in onze showroom staan. Naast machines hebben wij natuurlijk ook detraditionele handgereedschappen op voorraad.In onze goed uitgeruste werkplaats wordt uw machine door vakbekwaam personeel in topconditie gehouden. Mocht de reparatie van uw machine meer tijd in beslag nemen dan u wenst dan kunnen wij u uiteraard helpen met een vervangende machine."
Adres: Lutkeberg 33, 7678 AJ Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: (0546) 631 717
Stad: Geesteren
Route: Lutkeberg 33
Postcode: 7678 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinmachines kopen, Tuinmachines Groningen, Tuinmachines tweedehands, Tuinmachines Nijverdal, Tuinmachines Winsum, Tuinmachines Leerdam, tuinmachines noord-holland, Tuinmachines Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum Heerdink Tuincentrum Heerdink 714 meter Van ouds wederom goed. Mooie plantjes gekocht. Complimenten hoe de bloemen er weer vo...
Recensies
Nog op de valreep mijn jonge stihl ms211 cb-e. Ingeruild op een 500i. Wat een beest van een machine kracht one ende loopt prachtig. Net een Ferrari die in de startblokken staat als je gas geeft. Als je deze kettingzaag uit je auto haalt vallen de bomen bijna vanzelf al om. Zeer prettig geholpen door het winkelpersoneel top. Zeker een aanrader als je professioneel gereedschap nodig bent. Mvg Rene.
Kijkend naar al dat gereedschap, word je hebberig van. Goed geholpen met een nieuwe heggenschaar.
Mijn machine ingeruild en een nieuwe gekocht. Prettig gegaan. Afspraak is goed nagekomen.
Wederom fantastisch en professioneel geholpen door de mensen van Reekers Tuinmachines. Nadat ik eerder al een verticuteermachine bij ze heb aangeschaft, was er deze keer voor een heggenschaar van Stihl. Ook deze keer weer een nette prijs gekregen en werd er alle tijd genomen voor een goed advies. Ik kom zeker weer terug
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel!!! Snelle reactie en antwoord via de telefoon na een vraag van mij.
Ik had mijn grasmaaier stuk en daar heen gebracht voor reparatie. Heb hem goed gezegt wat er aan gebeuren moest een veer plaatsen en de vlotter lekte benzine. Kreeg bericht dat hij klaar was rekening €55.00. Opgehaald en geprobeerd wilde nog niet starten en lekte net zo hard benzine als voor die tijd en ze hadden ook nog geen veer geplaatst. Weer opnieuw nagekeken en nu was hij goed. Maar toen was ineens de rekening verhoogt naar €117,00. Slechte services en een hoge rekening.{En dat na 50 jaar klant.} Mij zien ze hier nooit meer terug.
Klantvriendelijk en zeer goed geholpen
Product gehaald welke minimaal dubbele van de normale prijs want het zou van hoge kwaliteit zijn. Weinig plezier van gehad, kwaliteit achteraf als bij de gamma. Veel speling op de assen en slechte lagers. Geen tegemoetkoming gekregen.
Wij hebben een bosmaaier gekocht bij de firma Reekers. Toen wij de bosmaaier uit de doos haalden bleek dat de beschermkap van de motor was gescheurd. Na een telefoontje en een mail met de foto's van de kap, kregen wij direct reactie en werd ons medegedeeld dat er een nieuwe kap naar ons huisadres was verstuurd. Wat een topservice van de firma Reekers. Wij bevelen dit bedrijf eccht aan.
Deskundige en vakbekwame medewerkers. Mooie showroom en uitgebreid magazijn. Hier vraag je niet mis. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid