facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum De Uiver

Tuincentrum De Uiver

Info

tuincentrum, waar groen en kwaliteit voorop staat. Bloemen, (tuin)planten, bomen, (luxe)woonaccessoires, potterie, glaswerk, Weber bbq’s. Lid Euroflorist



"Tuincentrum de Uiver in Katwijk is een bedrijf waar groen altijd voorop staat: kamerplanten, seizoensplanten, vaste planten, bomen en heesters.Naast een ruim assortiment verse snijbloemen, handgebonden boeketten en rouwwerk verkopen wij kado-artikelen, potterie voor binnen en buiten, meststoffen, gereedschappen, Weber bbq's, Cobb en nog veel meer."

"Tuincentrum de Uiver in Katwijk is een bedrijf waar groen altijd voorop staat: kamerplanten, seizoensplanten, vaste planten, bomen en heesters.Naast een ruim assortiment verse snijbloemen, handgebonden boeketten en rouwwerk verkopen wij kado-artikelen, potterie voor binnen en buiten, meststoffen, gereedschappen, Weber bbq's, Cobb en nog veel meer."
Adres:
Telefoonnummer: 0714021640
Stad: Katwijk


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bert van der meij Bert van der meij 971 meter Bert van der Meij al jaren een begrip in de regio, dagelijkst staan wij voor uw klaar...
Made by Tess Made by Tess 1 km Ik bedruk textiel, maak persoonlijke stickers en ets glas. Er zijn heel veel mogelij...
Thijs van Delft Bloemen & Planten Thijs van Delft Bloemen & Planten 1 km Verkoop van bloemen en planten.
Festina Lente tuin Festina Lente tuin 2 km Schitterend. Veel bijzondere planten en mooie voorbeeldborders inclusief een pluktuin...
Recensies
Bij elk bezoek aan ons familiegraf haal ik hier altijd bloemen. Leuk tuincentrum
Betrekkelijk groot tuincentrum. Ziet er van binnen én van buiten verzorgd en opgeruimd uit. Voldoende gratis parkeerplaatsen. Niet goedkoop.
Goed tuincentrum voor planten maar vooral ook leuke en goede bossen bloemen
Ik sla altijd een deuk in m'n salaris als ik hier binnenkom. Assortiment is prima. Wel een belachelijk grote barbecue afdeling voor een tuincentrum van dit formaat, dan zou ik liever een schapje hebben met dierenbenodigdheden of zo. Maar dat zeg ik ook alleen maar omdat ik op zoek was naar vissenvoer en in plaats daarvan wegging met een kar vol plantjes.
Leuke manden met bloemen zelf gepost staan nu op terras
Mooi en verzorgd tuincentrum met veel keuze in buiten en binnen planten en struiken en bomen
Fijn tuincentrum, vriendelijk, ervaren personeel. Verzorgd assortiment. Sinds de komst van de ervaren bloemiste die haar werkgebied in Dubai oa had, is de zaak met sprongen vooruit gegaan. Exclusiever, ander breder assortiment, minder behouden. Personeel is zeer klantvriendelijk. Aanrader, voor ieder wat wils.
Fantastisch tuincentrum met leuke planten en tuinspullen. De hoeveelheid barbeque producten is indrukwekkend. Het meest overtuigende is echter de service. Gewoon fantastisch, de mensen nemen de tijd om je goed te helpen, verlenen extra service en staan altijd klaar met goed advies. Geen budget tuincentrum, maar gewoon heel erg goed!
Ruim assortiment binnen en buiten bloemen en planten. Wat ik heel prettig vind aan dit tuincentrum is dat ze hele jaar door weber producten verkopen. Dus ook midden in de winter gewoon je briketten kopen. Erg breed assortiment aan weber producten. Als je er fan van bent kan je hier alles wel kopen.
Buitensporige hoge prijzen voor kamerplanten. De meeste zijn dat niet waard. Dit was dus een eenmalig bezoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid