facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Festina Lente tuin

Festina Lente tuin

Info

Festina Lente tuin

Geschiedenis

Kwekerij, bezoektuin en pluktuin. Sinds 2000 kweken wij planten die je doorgaans niet in elk tuincentrum tegenkomt. Oorspronkelijk kweekten wij eenjarigen maar in de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met vaste planten en bollen. In 2011 is de kwekerij verhuisd naar een mooie locatie in Katwijk. Festina Lente tuin is geopend van eind maart tot half oktober op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Festina Lente betekent ‘haast je langzaam’, en dat is precies wat onze planten doen! Ze worden niet opgejaagd om snel te groeien en bloeien, ze doen dat in hun eigen tempo. Dat geeft over het algemeen tevreden planten.

Adres: 1e Mientlaan 13, 2223 LG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31624608005
Stad: Katwijk
Route: 1e Mientlaan 13
Postcode: 2223 LG



op zoek naar gerelateerd: De Werkplaats Katwijk, Tuincentrum bijzondere planten, Bijzonder tuincentrum, Heemplanten kopen, Tuincentrum Valkenburg, Bijzondere planten kweken, Bijzondere kuipplanten, Dewerkplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum De Uiver Tuincentrum De Uiver 2 km Bij elk bezoek aan ons familiegraf haal ik hier altijd bloemen. Leuk tuincentrum
Recensies
Schitterend. Veel bijzondere planten en mooie voorbeeldborders inclusief een pluktuin,
Wat een leuke tuin voor echte liefhebbers. Veel bijzondere plantensoorten die je tuin net wat anders maken dan wanneer je bij een groot tuincentrum gaat kopen. Ook de wortels van mijn gekochte planten waren allemaal mooi wit, wat duidt op gezonde planten.
Heel veel bijzondere planten zijn hier te koop. Ook handig ingedeeld in zonminnende en zonmijdende planten. Ook zonder allerlei insekticiden geteeld. Dat is ook een verschil met Intratuin e.d. Alleen op do...vr...en za..geopend.
Ook wel bekend als De Werkplaats. Prima kwekerij en zeker een bezoek waard. Tevens een pluktuin. Alle plantjes zijn goed te herkennen met labels en omschrijving. Assortiment is redelijk uitgebreid. Wat ik mis zijn zitjes en een goede gelegenheid om wat te drinken. Tevens kun je hier geen aanverwante producten kopen voor tuinieren zoals tuingereedschap. Prijzen zijn iets hoger dan een Hessenhof.
Veel mooie bijzondere bloemen en planten te bekijken en te koop. Ook worden er bloembollen verkocht.
Veel planten op het lijstje! Keuze genoeg, en mensen die alles weten en kennen.
Mooi assortiment bijzondere planten voor de echte liefhebber!
Fantastische planten, een superfijne plek en topadvies...
Ruime keuze aan planten. Bijzonder vriendelijk personeel.
Goede informatie en hulp bij het uitzoeken van de planten! En dat in de kou.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid