facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincafé

Tuincafé
"Als je van een bezoek aan het tuincenter een leuk uitje wilt maken, dan zit je helemaal goed bij bijSTOX. Dit is namelijk veel meer dan slechts een tuincentrum. Om je bezoek aan bijSTOX helemaal af te maken kun je even uitblazen tijdens een deugddoende pauze in het Tuincafé. Hier zit je goed voor een snack, een lunch, een vieruurtje en zelfs voor een typisch Engelse high tea. Zo wordt je bezoek aan bijSTOX een hele belevenis!"
Adres: Sint Wirosingel 180, Roermond
Telefoonnummer: +31475343025
Stad: Roermond
Route: Sint Wirosingel 180


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: High tea Roermond, Menukaart stox Heerlen, Ontbijt Roermond bezorgen, Champagne ontbijt Roermond, Tuincafé Geleen, Ontbijt Oranjerie Roermond, Daniëls Roermond, Wirosingel Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sligro Sligro 825 meter Groot, mooie kwaliteit waren enorme keuze en het allerbeste; supervriendelijke medew...
Frietwagen KMG Frietwagen KMG 981 meter Goed verzorgde catering
Out Of Office Meeting Suites Out Of Office Meeting Suites 2 km SUPER Ondanks de geboekte kamer die vol zaten , toch een Suite gekregen. Een leuk ext...
Recensies
Aspergesoep lekker, kindertosti kan ik geen tosti noemen na lang wachten zit er nog geen kleur op t witbrood, dochter zegt al dat t nog op n boterham lijkt. Na nog langer wachten eindelijk t broodje tonijn, dat dan wel weer lekker was zoals ik begreep
Koffie en gebak waren lekker, gebak was wel aan de prijs. Wat jammer was,was dat er veel mensen met honden waren en die dan ook nog eens op de stoel/bank laten zitten. Dus links en rechts zat er een hond op de bank langs het baasje. Zouden ze niet toe moeten staan, hond kan onder de tafel.
Normaal komen we hier soms en is het oké. Maar nu was het ver beneden de mate. We roken hier aangekomen al meerdere keren een aangebrande lucht uit de keuken komen. We bestelden 2 kinder tosti's en 2 panini's. Op de kindertosti zat het zwart van iets wat aangebrand was en niet schoon gemaakt. En de kaas was amper gesmolten. We kregen 1 nieuwe tosti De panini's waren ook niet erg lang gebakken. Degene die in de keuken stond zeker niet kok waardig mag zich de volgende keer afvragen of hij dit zelf voorgeschoteld wil krijgen of zijn kinderen dit voor wil zetten.
We hadden een lunchbon gekregen en hebben die hier ingeleverd. Weinig andere plekken in Roermond om deze in te leveren. Patatje zoutvlees besteld; weinig vlees en wat ik had was taai met harde stukken knoers. Patat was niet krokant. Soep vooraf was lauw, maar wel redelijk van smaak. Geen volgende keer voor mij.
Vanmorgen bij het Tuincafé geweest hier in Roermond. Lekker rustig en maar een paar mensen binnen. Dan vraag ik mij toch af hoe het kan dat ik 20 minuten moet wachten op een half verbranden tosti? Zeer ontevreden.
Na 20 minuten te moeten wachten maar zelf gaan vragen hoe het met het eten sting. Hier kreeg ik te horen dat het klaar was geen sorry voor de wachttijd en het pikzwarte eten. Zeer slechte zaak!!
Goede plek voor koffie!
Top dames!! Netjes lekker eerlijk helemaal positief
Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Mooi ingericht en schone toiletten. Leuk tuincentrum eromheen. Aanrader!!
Je kunt er goed uitrusten maar is wel duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid