facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sligro

Sligro
Adres: Burghoffweg 28, 6042 EX Roermond
Telefoonnummer: +31475328246
Stad: Roermond
Route: Burghoffweg 28
Postcode: 6042 EX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincafé Tuincafé 825 meter Aspergesoep lekker, kindertosti kan ik geen tosti noemen na lang wachten zit er nog g...
Frietwagen KMG Frietwagen KMG 2 km Goed verzorgde catering
Out Of Office Meeting Suites Out Of Office Meeting Suites 2 km SUPER Ondanks de geboekte kamer die vol zaten , toch een Suite gekregen. Een leuk ext...
Recensies
Groot, mooie kwaliteit waren enorme keuze en het allerbeste; supervriendelijke medewerkers. Niets is teveel en erg behulpzaam. Hier wil je gewoon iets kopen. Fijne winkel.
Over de prijzen kun je wel blijven praten, maar aan de andere kant is zo'n vriendelijk personeel ook niet te koop! Dus echt voor de vaste gezichten daar en hun service..5 sterren!
De sligro visafdeling van Roermond heeft altijd lage prijzen en hoge prijzen aan de kassa.Ik heb meerdere keren geklaagd bij de manager, maar het was vruchteloos, en ik zal er nooit meer heen gaan.
Zeer ruim assortiment en overzichtelijk. Vriendelijk personeel.
Fijne winkel, er zijn weer lekkere dingen te proeven, hebben we natuurlijk een tijdje moeten missen. Verder een groot assortiment met geregeld aanbiedingen, verder altijd vriendelijk en behulpzaam personeel..
Ik heb net een zalmrug gekocht, een stuk, in tweeen gesneden, maar omdat het 1 keer is doorgesneden moest ik 15,99 betalen ipv 13,99. Had ik het geweten dan had ik hem meteen in echte porties laten snijden. Ik vind het slechte voorlichting en zeer klantonvriendelijk.
Niks mis mee fijn winkelen en heel erg fijn personeel. Gezelig sfeertje. En bij vragen duidelijk en vriendelijk andwoord. Hellemaal top
Prima groothandel. Groot assortiment, goede aanbiedingen en behulpzame medewerksters. Iets niet op voorraad ook aanbiedingen en het wordt voor je gereserveerd. Je krijgt een telefoontje als het binnen is. LET OP: alle prijzen natuurlijk zonder btw. Die komt er nog bij. Ook hier wordt alles duurder.
Ruim aanbod voor ondernemers. Niet goedkoper dan reguliere winkels. Wel producten die je alleen hier kunt kopen.
Ben zeer goed geholpen en geadviseerd, heb er brisket gekocht en die krijg je niet overal vaak moet je hem van te voren bestellen. Top zaak vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid