facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuigpaardengala Chaam

Tuigpaardengala Chaam

Info

Op zondag 21 juli a.s. organiseert PSV De Trouwe Kameraden alweer voor de 30e maal het TuigPaardenGala aan de Gilzeweg 43 te Chaam. Vanaf 10 uur elk kwartier een nieuwe Rubriek of show element, Nieuw is de verkiezing van Chaams Mooiste!!

Geschiedenis

Op zondag 16 juli 2017 a.s. organiseert PSV De Trouwe Kameraden alweer voor de 27e maal het TuigPaardenGala op het clubterrein gelegen aan het sportpark “Groot Heivelt” in Chaam.

Tijdens het TuigPaardenGala zal er ook voor de 27e maal
het Open Chaams Kampioenschap aangespannen rijden worden verreden.
Deze titelstrijd loopt als een rode draad in verschillende manches tussen de officiële wedstrijdrubrieken door. Vanaf 10 tot ca. 18 uur is er een non-stop programma. O.a. de kampioenschappen Hackney's, Tuigpaarden en Friezen. Ook zijn er aantrekkelijke dames- en kinderrubrieken. Veel show en spektakel, dus een mooi uitje voor het hele gezin.



"Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden is een gezellige, toegankelijke vereniging voor ruiters, ponyruiters en menners in Chaam, Noord-Brabant.Zowel wedstrijd- als recreatieve paardensporters zijn bij ons van harte welkom.Gedurende het jaar organiseren we verschillende activiteiten met en zonder paarden en evenementen zoals SGW Alphen-Chaam, Tuigpaardengala, dressuur- en menwedstrijden."
Adres: Gilzeweg 43, 4861AS Chaam
Telefoonnummer: +31657337593
Stad: Chaam
Route: Gilzeweg 43
Postcode: 4861AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TwigtTraining TwigtTraining 573 meter TwigtTraining vertelt jou hoe je het beste uit jezelf kan halen op het gebied van tra...
Recensies
Actieve vereniging voor ruiters in alle disciplines; recreatie, dressuur, springen, SGW en mennen. Hebben net een nieuwe 40x60 sportbodem aangelegd in 2017. Naast rijden ook activiteiten als ruiterfit, bingo en sinterklaar avond.
Zeer gezellige rijvereniging die elk jaar een super leuke cross organiseert en ook nog andere evenementen. Erg actieve vereniging
Mooie kantine en bar!
Uitstekende accommodatie
Leuke vereniging
Trouwe 4voeters
Vertaald door Google ca Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid