facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TrulyNolen

TrulyNolen

Info

trulyNolen, wij zijn een ongedierte bestrijdingsbedrijf wij werken in meer dan 60 landen met 205 vestigingen over de hele wereld.

Geschiedenis

Truly Nolen is een van de grootste en invloedrijkste bedrijven bedrijven op wereld niveau in dienst van de milieubescherming.het bedrijf is in 1938 in Florida opgericht. het heeft meer dan 205 vestigingen en vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen over de hele wereld.

sinds meer dan 70 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van muizen,ratten,insecten en in het weren van vogels in woningen en bedrijven over de hele wereld.

kwaliteit is de sleutel van ons succes! Truly Nolen benelux BV heeft een sterk imago en staat voor ervaring,snelheid en kwaliteit van de dienstverlening, samen met het leveren van uitstekende en doeltreffende resultaten. Onze stevige positie op de markt behouden we doordat we aan de voorhoede van technologie staan en kunnen rekenen op een hecht team dat open staat voor nieuwe uitdagingen.

onze doelstelling? Een geloofwaardige organisatie zijn die voortdurend groeit, door een correcte en professionele houding,een dienst verlening die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, respect, veiligheid, innovatie en toegevoegde waarde,en met het respect voor het milieu waar we in leven.

Voor uw gehele tevredenheid stellen we, na de eerste tussenkomst,een onderhoudsplan op met geregeld toezicht,om het daadwerkelijke bestrijden van het probleem op de voet te volgen dit natuurlijk in overleg met de klant. zo garanderen we 100%doeltreffendheid bij het bestrijden van het ongedierte en bewaken we de kwaliteit van onze geleverde diensten. de hoofddoelstelling van onze diensten is de klant helemaal tevreden te stellen.

kwaliteid van onze dienstverlening,ervaring, snelheid, beschikbaarheid, efficiëntie, professionaliteit en geloofwaardigheid, daar gaan wij voor

Adres: platinastraat 6, 8211 AR Lelystad
Telefoonnummer: 0320820993
Stad: Lelystad
Route: platinastraat 6
Postcode: 8211 AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV Mega-Des Plaagdierbeheersing BV 8 km De eerste keer was een goede ervaring, de tweede keer wilde ik dit bedrijf nog een ke...
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV Mega-Des Plaagdierbeheersing BV 8 km Hebben ons heel snel van wespen afgeholpen!
Recensies
never got a reply for a quote. Vertaald door Google nooit antwoord gekregen voor een offerte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid