facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mega-Des Plaagdierbeheersing BV

Mega-Des Plaagdierbeheersing BV

Info

Mega-Des Plaagdierbeheersing is dé professionele partner op het gebied van plaagdierbeheersing, ongediertebestrijding, faunabeheer en houtaantasters.

Geschiedenis

Mega-Des Plaagdierbeheersing BV is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van Plaagdieren zoals: knaagdieren, insecten, vogels en houtaantasters - Voor al uw problemen met ongedierte heeft Mega-Des Plaagdierbeheersing dé juiste oplossing!

Wij proberen niet alleen ongedierte te bestrijden maar onze voornaamste doelstelling is om problemen met ongedierte in de toekomst te voorkomen. Daarom hanteren wij als slogan: "Our Nature is to Prevent". Waar u geen last van heeft, hoeft u immers niet te laten bestrijden!



"Met al meer dan 25 jaar ervaring in het voorkomen en bestrijden van ongedierte, mag Mega-Des zich tot de top benoemen van Nederland!Wij zijn klein begonnen in Emmeloord en momenteel uitgegroeid tot de grootste in Flevoland. Dit omdat wij op deskundige wijze adviseren, voorkomen en plaagdieren bestrijden voor bedrijven, instellingen en particulieren door HEEL NEDERLAND!!Bedrijfspand Mega-Des is gespecialiseerd in:PlaagdierbeheersingHoutverduurzamingVogelweringAl onze medewerkers zijn in het bezit van een Vakbekwaamheidsdiploma, CPMV een wettelijke eis sinds 1 oktober 2000. Daarnaast beschikken zij over een HACCP certificaat zodat de hygiene en kwaliteit bij u altijd op een hoog niveau blijft."
Adres: Artemisweg 105D, 8239 DD Lelystad
Telefoonnummer: 0320-286900
Stad: Lelystad
Route: Artemisweg 105D
Postcode: 8239 DD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV Mega-Des Plaagdierbeheersing BV 0 meter Hebben ons heel snel van wespen afgeholpen!
TrulyNolen TrulyNolen 8 km never got a reply for a quote. Vertaald door Google nooit antwoord gekregen voor een...
Recensies
De eerste keer was een goede ervaring, de tweede keer wilde ik dit bedrijf nog een keer inschakelen maar het was lastig een afspraak te maken daarom even verder gekeken naar een ander bedrijf.
In 2 uur alle wespen uit mijn spouwmuur,goede service en betaalbaar .En garantie als ze niet binnen 1 week weg zijn ,nogmaals een gratis behandeling .Heel blij met dit bedrijf.
Vriendelijke mensen. Correct en snel geholpen! Uitleg over de behandeling. Geen foto op dit moment!
Eerlijke uitleg.....kosten gespaard maar hard aan het werk gezet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid