facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tripro

Tripro

Info

Dé hardloop- fiets- en triathlonshop van midden-Nederland. Kwaliteit, service, en regelmatig een nieuwe facebookactie...

Geschiedenis

Tripro is de running & triathlonspecialist van Nederland waarbij onze Bike-Fitting afdeling een speciale plaats inneemt. In onze Bike-Fit studio doen wij positie bepalingen voor racefietsers en triathleten voor een eigen fiets of met onze speciale fitbike ter bepaling van een nieuwe fiets. Daarnaast voeren wij het grootste assortiment triathlonkleding, -accessoires en wetsuits. Voor meer informatie kunt u ook www.tripro.nl bezoeken.



"Let op: Wij werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken gaat via onze online kalender te vinden op onze website"
Adres: Herenstraat 25, 1211 BZ Hilversum
Telefoonnummer: 035-6245475
Stad: Hilversum
Route: Herenstraat 25
Postcode: 1211 BZ



op zoek naar gerelateerd: triathlon winkel hilversum, triathlon winkel amsterdam, wetsuit testdagen 2019, prorunshop, tri pro hilversum, beste wetsuit triathlon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nike Hilversum Nike Hilversum 2 km Leuke locatie, mooi en gevarieerd aanbod. Snel geholpen.
Rojo Racketsports Hilversum Rojo Racketsports Hilversum 3 km Vertaald door Google Top service! Origineel Top service!
Beaumont-airguns Beaumont-airguns 3 km Top service! Mijn richtkijker was kapot dus ik kreeg al een nieuwe voor ik het zelf d...
Recensies
Net als veel beginnende triatleten was ik op zoek naar een passende swimsuit en accessoires bril e.d.. TriPro kende ik van een fantastisch uitgevoerde bikefit sessie een paar jaar terug, waar ik nog naar tevredenheid ritten van tig honderden km's op maak. Er is zoveel om op te letten bij een swimsuit.. maar het belangrijkste voel je pas als je de suit aan hebt en uitprobeert. Dit kan dus bij TriPro in het zwembad midden in de winkel, met iemand die meekijkt of alles goed zit! Jeroen is ook bij deze fit uiterst nauwgezet en professioneel te werk gegaan en samen zijn we tot een onwijs goed passend pak gekomen zeker niet perse de duurste overigens!. Jeroen is eerlijk en vakkundig, een absolute aanrader, dit soort zaken zijn helaas zeldzaam tegenwoordig!!
Top zaak. Jeroen neemt uitgebreid de tijd met de fitting en is eerlijk en kritisch over wensen en mogelijkheden. Ik wilde eerst een tweedehands fiets kopen en ben helemaal niet gepushed om een nieuwe bij hen te kopen. Uiteindelijk kon ik niets vinden in mijn maat en toch bij Tripro een Felt gekocht. Ook bij het ophalen alle tijd om de laatste afstelling te regelen en mocht altijd mailen met vragen achteraf. tussentijds contact is altijd goed geweest.
Bij Tripro heb ik een wetsuitfit en bikefit laten doen. Mijn eigen wetsuit was niet optimaal voor mijn lichaamsverhoudingen wat zorgde voor verkrampte schouders. Bij het nieuwe wetsuit heb ik nergens last van en het zit echt als gegoten. Ik had verder geen ervaring met het rijden op een triathonfiets maar alleen op een racefiets. Door de uitgebreide bikefit en analyse heb ik nu een triathlonfiets waar ik werkelijk waar heerlijk op fiets! Zelfs de eerste paar keren heb ik geen last gehad van schouders, ellebogen, nek, rug of zitbotjes! Dit is echt vakwerk, Jeroen bezit ongelooflijk veel kennis en expertise die jou als triatleet ten goede komt. Voor mensen die denken "het is wel duur", vraag jezelf af; wil je iets goed doen of wil je iets goedkoop doen? Voor mij is elke cent het meer dan waard!
Zeer goede meting gehad en gedegen advies voor een tri fiets. Er wordt je niks aangesmeerd maar gewoon goed advies gegeven. Keuze is aan jezelf wat je ermee doet. Na de meting voelde mijn fiets direct veel beter aan. Ik kan niet wachten tot mijn tei fiets er is! Topzaak
Bijzonder prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen. De videometing is erg inzichtelijk, en wordt goed uitgelegd. Er is ruime keus uit verschillende typen schoenen, en je krijgt de kans om er een aantal uit te proberen. Het personeel is vriendelijk, geduldig en heeft veel kennis van zaken. Een aanrader!
Meerdere wetsuits kunnen passen en testen in water. Ze nemen alle tijd voor je en hebben er veel verstand van. Zeker een aanrader. Mijn wetsuit zit als gegoten.
Altijd hele goede service, kwalitatief goede producten en fantastische adviezen.. Heel blij met deze winkel
Geweldige service gehad voor het passen van een eerste wetsuit. Goed advies en het zelf ervaren van het pak was voor mij van grote meerwaarde. Vriendelijke mensen die tijd voor je maken!
Ik ben bij Jeroen gekomen voor een bikefit voor mijn nieuwe TREK, geweldige kennis en professionaliteit. Zeer fijne communicatie per email over online bestelling. Aanrader!
Na helaas het ontstaan van wat blessures aan de knieën was ik op zoek naar andere hardloopschoenen. Een loopanalyse zou, voor mijn idee, zeker nodig zijn om de juiste schoen te vinden. Er zijn veel hardloop-speciaalzaken die een analyse kunnen doen, echter niet een komplete 3-D meting mbv camera's. Na wat zoeken op internet kwam ik terecht bij TriPro Tri-Run in Hilversum. Een afspraak gemaakt voor de extended analyse, om alles maar eens uitgebreid te kunnen bekijken. Bij binnenkomst eerst even vlug de winkel bekeken; een klein paradijs voor de triatleet. Daarna omgekleed en als eerst de bouw van de voeten geanalyseerd. Daarna gekeken naar de stabiliteit, waarna de er eerst kort gelopen werd op de blote voeten. Hierna begon het lopen op de band met de "oude" schoenen voor een eerste analyse. Dit was al gelijk erg confronterend; houding, afwijking been en voet en landing op de hak.... Gelijk een advies over verbetering van het lopen gekregen; daarmee kan ik aan het werk. De analyse werd hierna gedaan op meerdere loopsnelheden om de verschillen beter te kunnen zien en aan de hand hiervan diverse schoenen geprobeerd en weer opnieuw geanalyseerd mbv de 3-D meting. Uiteindelijke bleven er 2 verschillende schoenen over; dat is dan het meest lastig, wat is de beste beslissing. Uiteindelijk na nog wat heen en weer lopen en voelen een keuze gemaakt; voor mijn gevoel de juiste. Bij thuiskomst per mail nog keurig het overzicht van de analyse en advies over verbetering van het lopen en diverse oefeningen voor oa stabiliteit ontvangen. We zijn hier netjes, duidelijk en professioneel geholpen en ontvangen en komen zeker weer terug voor een volgend paar schoenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid