facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beaumont-airguns

Beaumont-airguns

Info

The latest news and other specialties about the Beaumont Longrange Airguns.
Established in 2003. Made and designed by Alfred de Vries.



"Winkel in outdoor en vrijetijds-besteding, zoals luchtschietsport, wandelen, airsoft, survivallen etc."
Adres:
Telefoonnummer: 0683 190003
Stad: Hilversum



op zoek naar gerelateerd: Beaumont air rifle, Dump Hilversum, AEA Zeus cal 72 met 2000 joule, Beaumont luchtdruk, Beaumont buks te koop, Beaumont Classic, Hunter Airgun Strike 1, BSA R12 CLX Pro kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rojo Racketsports Hilversum Rojo Racketsports Hilversum 661 meter Vertaald door Google Top service! Origineel Top service!
Tripro Tripro 3 km Net als veel beginnende triatleten was ik op zoek naar een passende swimsuit en acces...
Nike Hilversum Nike Hilversum 4 km Leuke locatie, mooi en gevarieerd aanbod. Snel geholpen.
Recensies
Top service! Mijn richtkijker was kapot dus ik kreeg al een nieuwe voor ik het zelf door had. Daarnaast verkopen ze mooie spullen en hebben veel kennis in huis.
Top zaak.. top gozer! Kundig, vriendelijk... Aanrader!
Goed te woord gestaan en mooi product. In eerste instantie teveel betaald, maar later vond ik geld in de bus met het teveel betaalde bedrag ! Heel netjes !!
ik ben hier vandaag geweest. en kom er nooit meer wat een klanten service zeg na 2 uur wachten is het nog te moeilijk om geholpen te worden. zou u aanraden lekker naar utrecht te rijden. daar zijn ze super vriendelijk en je word gelijk geholpen! mij niet meer gezien in deze winkel. leek wel een hobby club vol ouwe mannetjes die niets te doen hadden.
Heel erg goede winkel!!! Ik werd heel goed geholpen en het personeel heeft veel aanbod en verstand. Mooie winkel en fijne sfeer. Zeker een aanrader!
laatst twee prachtige BSA buksen gekocht bij deze winkel. Na een kleine complicatie kon ik gelijk terecht bij deze winkel en werd ik gelijk zeer klantvriendelijk geholpen. Professionele mensen die met zeer veel kennis en liefde voor de wapens werken. Ik ben zeer tevreden over deze zaak en ik zal het iedereen aanbevelen. Niet alleen de producten, maar ook de service is hier ouderwets goed! kortom: de 5 sterren dubbel waard.
Leuke winkel waar ik vanaf kind af aan al kom. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan luchtbuksen met een als huismerk Beaumont welke door een werknemer worden geassembleerd. De eigenaar Tonnie is oplossingsgericht als er onverhoopt problemen met de perslucht buksen zijn. Er is een eigen werkplaats voor reparaties en assemblage waar de meeste zaken opgelost kunnen worden zonder meteen producten terug naar de importeur te hoeven sturen. Verder veel Leatherman tools, messen, rugzakken, kleding en meer wat je in een dump kan verwachten.
Ik ben met deze winkel in aanraking gekomen via internet goeie site. Vakkundig advies en begeleiding. Zeer professioneel,deze eigenaar produceert zelf buksen baumont. Enigste winkel in Nederland die daystate dealer is.
Wat een geweldige zaak is dit toch. Alfred en Tonnie nemen echt de tijd om je te adviseren. Erg veel kennis over hun vak en het is duidelijk dat ze van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Als er iets van een defect is kunnen ze dat direct voor je bekijken en ben je dus niet weken verder voor je je spullen terug hebt. Ookal staat er een winkel vol met mensen te wachten, zijn zij ook bereid om alle tijd voor je vragen te nemen. Meer dan 10 jaar geleden mijn eerste buks gekocht. Na al die jaren loop je binnen en weet je direct weer waarom je er zo graag kwam : Servicegericht, vakbekwaam en simpelweg eerlijk. Heren van joppie's dump. Dank u
Paar keer geweest voor wat kleingoed en uitleg. Beide keren moest ik even wachten, maar dan krijg je ook helder antwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid