facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Wonderful4dogs

Trimsalon Wonderful4dogs

Info

Bij Trimsalon Wonderful4dogs wordt uw hond met veel zorg, geduld en liefde behandeld.
Afspraken worden ruim ingepland voor juiste persoonlijke aandacht!

Geschiedenis

Wij zorgen er voor dat uw hond naar zijn vachttype, rasstandaard en natuurlijk uw wensen in model wordt gebracht. De vacht wordt deskundig verzorgd met de best passende producten. Uw hond zal u dankbaar zijn.

Daarnaast hanteer ik de regel in mijn salon dat ik niet meer dan 1 hond tegelijk in de salon heb (mits de honden van dezelfde eigenaar zijn), waardoor ik de volledige aandacht heb aan de persoonlijke behandeling van uw hond en zodoende ook niet onnodig in de drukte de verkeerde indrukken meekrijgt.



"Bij Trimsalon Wonderful4dogs wordt uw hond met veel zorg, geduld en liefde getrimd."
Adres: Heibeekstraat 30, 5662EG Geldrop
Telefoonnummer: 0408488682
Stad: Geldrop
Route: Heibeekstraat 30
Postcode: 5662EG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Amazing Dogs geldrop, Trimsalon Windsor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Windsor Trimsalon Windsor 113 meter Ik ging er al heen met mijn engelse springer spaniel en nu ook weer met mijn teckel. ...
Hondentrimsalon Wendy Hondentrimsalon Wendy 1 km De trimsalon voor een liefdevolle vacht behandeling van uw hond. Behandeling uitslu...
Hondentrimsalon Liana Hondentrimsalon Liana 2 km Altijd goed! Sjors ziet er altijd weer netjes uit en bij ruikt zo lekker...
Recensies
We zijn zeer tevreden over Linda Ze denkt altijd goed mee , dit merkten we vooral toen onze hond drachtig was. Onze hond wordt vakkundig door haar geknipt. Onze viervoeter loopt enthousiast bij Linda naar binnen. We zijn blij met haar als trimester.
Onze hond trekt aan de riem als we de auto uitstappen, zo graag gaat ze er naar toe...
Goede service bij Linda. Weet waar ze het over heeft en maakt graag even een praatje met de klanten. Steld honden op hun gemak bij het knippen.
Wij gaan er nu al 5j en zijn nog steeds tevreden klanten. Een zeer vriendelijke dame en lief voor je viervoeter. Ook de prijs is zeker schappelijk,zeker niet te duur . Een aanrader!!
Onze Goldens worden altijd tiptop showklaar gemaakt door Linda, zodat ik met een super resultaat van de show thuis kom! Top verzorging door Linda!
Onze hond voelt zich helemaal op z'n gemak.Dit is het eerste trimsalon waar hij zich op zijn gemak voelt.Wij zijn dik tevreden.Erg goede trimster voor een goede prijs.
Is gewoon goed
Goede kapster en heel erg vriendelijk voor hond en baas
Goede kapster voor uw honden vrienden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid