facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Windsor

Trimsalon Windsor

Info

Voor vachtverzorging op niveau, voor iedere hond ras- of rasloos.
Voor rust, kwaliteit en extra aandacht bent u bij ons op het juiste adres.

Geschiedenis

Voor vachtverzorging op niveau, voor iedere hond ras-of rasloos. Wij besteden extra aandacht aan onze klanten, daar wij altijd maar 1 klant in onze salon toelaten. Ook werken wij met de nieuwste verzorgingsproducten wat een prachtig eindresultaat geeft. Kortom voor rust, kwaliteit en extra aandacht bent u bij ons op het juiste adres.

Adres: hulsterweg 6, 5662tl Geldrop
Telefoonnummer: 0653851644
Stad: Geldrop
Route: hulsterweg 6
Postcode: 5662tl



op zoek naar gerelateerd: Amazing dogs geldrop, Trimsalon Mierlo, Trimsalon Wonderful4dogs, Labradoodle Trimsalon Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Wonderful4dogs Trimsalon Wonderful4dogs 113 meter We zijn zeer tevreden over Linda Ze denkt altijd goed mee , dit merkten we vooral toe...
Hondentrimsalon Wendy Hondentrimsalon Wendy 1 km De trimsalon voor een liefdevolle vacht behandeling van uw hond. Behandeling uitslu...
Hondentrimsalon Liana Hondentrimsalon Liana 2 km Altijd goed! Sjors ziet er altijd weer netjes uit en bij ruikt zo lekker...
Recensies
Ik ging er al heen met mijn engelse springer spaniel en nu ook weer met mijn teckel. Altijd heel tevreden geweest en nog steeds ! Honden gaan blij naar huis dus baasje ook !
Absoluut met grote voorsprong de beste die ik ken! Direct, eerlijk, persoonlijk, professioneel, vakkundig en altijd beste intensie met onze Max en baasjes. 10 sterren als mogelijk was. Max komt als een bejaarde binnen en gaat weg als een puppy. AANRADER.
Vandaag is mijn hond voor het eerst geknipt hier. Het is een buitenlands hondje, die wat moeite heeft met het aanraken van de achterpoten. De trimster heeft haar rustig benaderd en heeft haar vertrouwen redelijk gewonnen. Superblij dat ze mijn hond heeft geknipt. Na het knippen ging de hond weer kwispelend op haar af, dat zegt mij genoeg. De hond ziet er prachtig uit. Een aanrader.
Top adres voor elke hond! Ik kom er met mijn West Highland terriër om in model te knippen en de nagels te laten knippen van mijn andere hond. Echt een top salon! Super nette zaak, vakkundig en vriendelijk.
Ons hondje, langharig klein formaat, gaat al van pup af aan naar Trimsalon Windsor. We zijn altijd erg tevreden! Een kuuroord moment voor ons prinsesje eens per 3 maanden!
De beste trimsalon van Geldrop en omstreken rust en heel veel liefde voor honden een vakvrouw !!!!!
Super tevreden over trimsalon Windsor. Onze Ed wordt met veel liefde behandeld door Liane. En ziet er altijd super mooi.
Goede lieve aardige vrouw. Luistert na wat jij wil hoe jouw hond geknipt word. En voor een leuk prijsje is echt een aanrader.
Een heel fijn trimsalon, met een hele goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid