facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trekhaakcentrum.nl

Trekhaakcentrum.nl

Geschiedenis

Trekhaakcentrum.nl is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaakcentrum.nl accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers.



"Trekhaakcentrum is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaakcentrum accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers."
Adres: Brieltjenspolder 30, 4921 PJ Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: +31162490910
Stad: Made
Route: Brieltjenspolder 30
Postcode: 4921 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trekhaakcentrum Breda, Trekhaak monteren, Trekhaakcentrum Made, Www trekhakencentrum nl, Trekhaak monteren kosten, Trekhaak kopen, Trekhaakcentrum Ridderkerk, Trekhaakcentrum Tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autocentrum Made Autocentrum Made 259 meter Helaas hier in december een auto gekocht. Tot op heden een hele vervelende ervaring. ...
DDM autos DDM autos 2 km Interesse in een Renault welke geadverteerd stond, geen contact opgenomen want in de ...
Recensies
Trekhaak was geblokeerd. Net voor fiets vakantie. Moest naar Made.voor reparatie. Daar ging iets mis in communicatie. Nu komt het: de service was geweldig om onze vakantie niet te ver knoeien kwam monteur helemaal uit Made onze trekhaak brengen en hem erop zetten. Super Marcel hartelijk bedankt. Top service!!!
Ik heb 2 dagen geleden informatie voor mijn auto opgevraagd. Nog steeds niet ontvangen. Heb inmiddels een andere dealer gevonden die wel doet wat beloofd wordt. Ga dus niet met dit bedrijf in zee want ze zijn niet betrouwbaar.
Geweldige sevice. Halfuurtje aan mijn fietsendrager bezig geweest en zelfs na wat aandringen mijnerzijds mocht ik niet betalen. Vakmensen met een goed hart.
Goede service, proactieve houding.
3 jaar na het monteren van de trekhaak ontstond er een storing. Na contact met trekhaakcentrum werd er aangeboden om kosteloos naar de storing op zoek te gaan. Wat een service! Na wat zoek en speur werk is de oorzaak van de storing gevonden en verholpen, grote klasse!
Heel netjes geholpen. er was een probleem met de trekhaak maar het werd netjes opgelost ik ben zeer tevreden
Moet hem nog laten monteren,maar zijn vriendelijk en uitleg is
Zo te zien alles netjes gemonteerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid