facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum Made

Autocentrum Made

Info

Autocentrum Made, in- en verkoop van auto's.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Auto Centrum Made. De Belangrijkste les die Geert Petter , eigenaar van Auto Centrum Made, heeft geleerd tijden zijn ervaring bij diverse gerenommeerde dealer bedrijven , is dat een tevreden klant het ultieme visite kaartje is voor elk autobedrijf!

De doelstelling van Auto Centrum Made is dan ook tevreden klant welke als ambassadeurs zullen optreden voor dit jonge en enthousiaste bedrijf dat gespecialiseerd is in occasions in de prijsklasse €1500,- tot €15.000,-.

De Occasions bij Auto Centrum Made zijn streng geselecteerd bij diverse gerenommeerde autobedrijven en leasemaatschappijen in de regio Made waarmee in de loop van de jaren een hechte band is opgebouwd.

Auto Centrum Made staat voor een scherpe prijs , persoonlijke aandacht voor de klant en indien gewenst extra zekerheid bij een occasion. Wij staan 24/7 voor de klant klaar en zijn ten alle tijden bereikbaar en op afspraak geopend!

Graag tot ziens !

Met vriendelijke groet,
Geert Petter
Auto Centrum Made.

Adres: Brieltjenspolder 8e, 4921 PJ Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0615403099
Stad: Made
Route: Brieltjenspolder 8e
Postcode: 4921 PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trekhaakcentrum.nl Trekhaakcentrum.nl 259 meter Trekhaak was geblokeerd. Net voor fiets vakantie. Moest naar Made.voor reparatie. Daa...
DDM autos DDM autos 2 km Interesse in een Renault welke geadverteerd stond, geen contact opgenomen want in de ...
Recensies
Helaas hier in december een auto gekocht. Tot op heden een hele vervelende ervaring. Met de dag mankeren er dingen aan de auto. Op de vraag wat we hieraan gaan doen krijg ik een heel onbeschoft antwoord dat ik niets moet verwachten. Meneer heeft het over een meeneemprijs voor een auto van 20 jaar oud, dus niet klagen. Goh €2500 een meeneemprijs voor een auto van 20 jaar? Das gek! Nadat ik hem had uitgelegd over de WETTELIJKE garantie art 17 BW7, werd meneer behoorlijk onbeschoft en was hij 'uitgepraat'. Zoals hij zelf aangaf, zal hij zeker de brief tegemoet zien. Overigens wel via de verzekering want aangesloten bij een branchevereniging zijn zij dan weer niet.. flauwekul. Hou je centjes lekker in je zak en ga op zoek naar een goeie dealer.
Vandaag 21/6 vanuit Zoetermeer naar Made gereden omdat wij veel belangstelling hadden in een nette BMW 1 serie. Van tevoren gebeld daarover met Auto centrum Made en de auto was gelukkig nog beschikbaar. In Made werden we uitermate vriendelijk ontvangen en kregen zonder morren de sleutel voor een proefrit. De BMW voldeed geheel aan onze verwachtingen. Teruggekomen van de proefrit hebben we zonder tegenbod want meer dan schappelijke vraagprijs aangegeven dat we auto graag wilden hebben. We hadden wat problemen met de betaling vanwege limieten qua overboeken van onze bank. Uiteindelijk hebben we de helft kunnen overmaken en was het bedrijf zo schappelijk dat we het andere deel vanuit huis konden overmaken. Enorm bedankt voor de klantvriendelijkheid en service. Mocht ik zelf in de toekomst weer op zoek gaan naar een andere auto ga ik zeker eerst kijken wat het aanbod is van Auto Centrum Made. Een ietswat lang betoog maar ik wil graag mijn enthousiasme overbrengen van deze aankoop. Chapeau heren ‍
Jaar geleden mijn auto hier gekocht, goed geholpen door de eigenaar en de service was erg goed & snel! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie, nette en goed onderhouden 2e hands auto! Chapeau heren!
Top service gehad hier. Auto is netjes opgeleverd, verkoper meedenkend en betrouwbaar. Erg blij met mijn nieuwe auto!
Top service kan de auto gelijk meenemen. Inruil is ook geen probleem.
Fijne auto gekocht bij dit bedrijf. Tevens ook snelle & goede service!!
Een paar weken geleden hier mijn auto gekocht. Prima sevice! Had na 2 dagen een probleem met mijn auto. Ik kon meteen langs komen en ze hebben het in samenwerking met TM Cars netjes verholpen! Ik kreeg zelfs tijdelijk een andere auto mee..
Mijn auto hier verkocht, verkoop ging soepel. Vriendelijk ontvangst, persoonlijk aangesproken, had tijd voor een praatje. Ik ontving een eerlijk bod op mijn auto, vergelijkbaar met garages in de omgeving maar toch net iets hoger qua bod. Goede, concrete uitleg waarom dit bedrag geboden werd. Ik raad iedereen aan die zijn/haar auto wil verkopen eerst even hier langs te gaan!
Prima autobedrijf! Heel vriendelijk en professioneel behandeld. Duidelijke afspraken en prima service. Leuke en nette auto gekocht. Auto's worden netjes gepresenteerd en scherpe prijzen. Ik ben heel blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!
Prima inruilprijs voor mijn auto en goede prijs voor de nieuwe auto. 6 weken nadat ik de auto gekocht had tradt er een probleem met de uitlaat op. In alle redelijkheid werd dit supersnel opgelost dezelfde dag een nieuwe uitlaat geplaatst waardoor ik de volgende dag zonder zorgen op vakantie kon. Super services. Nogmaals dank Luke en Geert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid