facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travelxl Van Limburg Nieuwkoop

Travelxl Van Limburg Nieuwkoop

Info

Travelcenter op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Wij hebben alle kennis in huis voor alle soorten vakanties. Wij zijn u graag van dienst!

Geschiedenis

Op het Reghthuysplein in Nieuwkoop vindt u ons Travelcenter. Wij staan hier voor u klaar met een team van enthousiaste Travelplanners. Bij elkaar opgeteld hebben wij zo’n 100 jaar aan reiskennis, waardoor wij altijd een passende bestemming weten te vinden voor uw ideale vakantie.

Wij nemen u alle zorg uit handen; zo weten wij de beste mogelijkheden voor het regelen van visa, het reserveren van stoelen, en staan wij klaar als er onverhoopt klachten of problemen zijn.
Wij bieden niet alleen alle bekende touroperators aan, maar hebben ook tal van ‘beddenbanken’, lokale agenten over de gehele wereld en we werken zelfs samen met buitenlandse reisorganisaties, waardoor de prijs aantrekkelijker kan zijn, dan wanneer u via internet boekt.
Ook wanneer u al precies weet waar u heen wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken voor u de voordeligste mogelijkheid en vertrekdatum uit. Dit kan op afspraak, of (als u daarop wilt wachten) bij ons op kantoor onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Maar uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of per email uw droomvakantie uit te laten zoeken. Stuurt u ons uw wensen door, en wij maken een mooie offerte op maat.

Wij zijn u graag van dienst!
Wies, Monique, Ina, Sarina en Mariëlla

Adres: Reghthuysplein 7, 2421 BE Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172-573434
Stad: Nieuwkoop
Route: Reghthuysplein 7
Postcode: 2421 BE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quetzal Travel Belize, Costa Rica en Ecuador Specialist Quetzal Travel Belize, Costa Rica en Ecuador... 765 meter Geweldige reis naar Costa Rica gemaakt dankzij deze unieke reisorganisatie!
VVV Nieuwkoop VVV Nieuwkoop 800 meter Toeristisch Informatie Punt Nieuwkoop
Dutch fishing guides Dutch fishing guides 2 km snoekbaars vissen begeleid door ervaren gids
Recensies
Sympathiek en deskundig personeel. Ze werken met enorm veel organisaties waardoor de mogelijkheden gigantisch zijn! Eerste reis daar net geboekt maar ik heb nu al het gevoel dat het zeker niet de laatste zal zijn.
Alles was goed geregeld voor onze reis. Prettig contact via telefoon en mail! Onze vakantie in Canada was geweldig!
Travel XL is daar niet meer.!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid