facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quetzal Travel Belize, Costa Rica en Ecuador Specialist

Quetzal Travel Belize, Costa Rica en Ecuador Specialist

Info

Reisorganisatie Quetzal Travel organiseert individuele reizen op maat naar Belize, Costa Rica, Ecuador en de Galápagoseilanden.

Geschiedenis

Een échte reis is een persoonlijke belevenis. Wij, Marjan en Loek van der Laan, eigenaren van Quetzal Travel, bieden u een reis die bij u past: een rondreis op maat.

U vindt op onze website verschillende rondreizen door Costa Rica, Ecuador en de Galápagoseilanden, allemaal goed uitgebalanceerde reisschema’s.
U kunt deze uiteraard boeken, maar u kunt er ook aanpassingen in aan laten brengen of een totaal andere reis door ons laten samenstellen. Geef ons uw reiswensen door en wij maken een uniek, persoonlijk reisvoorstel voor u.

Quetzal Travel kan voor u de gehele reis boeken, dit houdt in de intercontinentale vluchten, transfer van de luchthaven naar uw eerste accommodatie, autohuur en alle overnachtingen. Daarnaast kunnen wij, indien u dit wenst, ook zorgen voor het afsluiten van uw reis- en/of annuleringsverzekering.

Uniek is het uitgebreide informatiepakket dat u na boeking toegestuurd krijgt. Hierin zijn bekende en onbekende plekjes in kaart gebracht, zodat u zich als reiziger volop in het Midden-Amerikaanse leven kunt begeven. Er is onder andere veel aandacht besteed aan adressen van lokale restaurantjes en tips voor excursies met de lokale bevolking.

Op onze website worden al onze reizen uitgebreid beschreven en in beeld gebracht en leest u de reiservaringen van vele klanten.

www.quetzaltravel.nl

[email protected]
Tel.: 0172-523535

Adres:
Telefoonnummer: 00-31-(0)172-523535
Stad: Nieuwkoop



op zoek naar gerelateerd: Costa Rica specialist, Reizen op maat Costa Rica, Reisbureau Costa Rica, Zuiden Costa Rica, Belize rondreis individueel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Travelxl Van Limburg Nieuwkoop Travelxl Van Limburg Nieuwkoop 765 meter Sympathiek en deskundig personeel. Ze werken met enorm veel organisaties waardoor de ...
VVV Nieuwkoop VVV Nieuwkoop 1 km Toeristisch Informatie Punt Nieuwkoop
Dutch fishing guides Dutch fishing guides 2 km snoekbaars vissen begeleid door ervaren gids
Recensies
Geweldige reis naar Costa Rica gemaakt dankzij deze unieke reisorganisatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid