facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Train2Release

"Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland door Dutch Fitness Awards.Bij Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Persoonlijke aandacht staat bij ons echt met stip op nummer 1."
Adres: Tappersweg 3 , Haarlem 2031 ET, NL
Telefoonnummer: 06 24992225
Stad: Haarlem
Route: Tappersweg 3
Postcode: 2031 ET



op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Haarlem, Sportschool Haarlem, Vitaliteitscoach Haarlem, Sportschool Zijlweg Haarlem, Train to release
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CrossFit Haarlem CrossFit Haarlem 355 meter
Fit For Free Fit For Free 792 meter
SportCity SportCity 2 km De alles-in-één sportbestemming! We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen...
HealthTime HealthTime 3 km Fantastisch sportschool .. hele professionele trainers die je altijd heel graag opweg...
Fitness Centrum Olympic Fitness Centrum Olympic 4 km Trainen bij Olympic is voor mij altijd een feestje. Kopje koffie om op te starten en ...
Fit for Free Fit for Free 4 km FFF is nu sportcity. Heeft een kleine verbouwing plaats gevonden, waardoor het binnen...
Basic-Fit Basic-Fit 5 km
Recensies
Een gym kan ik het niet noemen. Daar doe ik ze tekort aan. Je kan hier zeker lekker trainen zowel Personal Training en Small Group maar Wat het juist is… jullie benadering naar mij en de rest van de klanten. Heel menselijk, gemeend, oprecht en service gericht. Jullie coaching op het gebied van oosterse denkwijze maakt jullie concept uniek! Fijne vibe bij jullie in een sfeervolle privé setting!
Personal training met team Train2Release is een feestje! Althans je wordt goed “afgeleid” als je geen echte sporter ben. Personal Training is dan ook voor mij echt een stok achter de deur. De doelstellingen worden helder in kaart gebracht wat haalbaar is. Fijn op deze manier! Dank
Ik ben zelf ben geen sportschool type vandaar dat ik voor een Personal gym Heb gekozen. Train2Release is een kleinschalig concept met veel aandacht en een hoge fun factor! Hier kom ik wekelijks om Personal training te volgen in combinatie met small Group lessen. Fijne plek hier!
Faazieeeel bij deze dikke 5 sterren! Jij/jullie verdienen het. Dit moois is een aanwinst voor Haarlem. Jullie fijne warme aanpak. Ik ben zeker kilo’s kwijt maar wat waardevoller is en waar jullie onder andere voor gezorgd hebben, de verbinding met mezelf heb ik weer terug. Dank jullie allemaal:
Faziel is een fijne trainer. Hij weet je goed op je gemak te stellen en weet precies het beste uit je te halen. De rest van de team net als Faaz hebben een mooie holistische kijk op het leven. Dank voor alles!
Faazie, hier dan eindelijk mijn review, na 2 jaar was ik er dan eindelijk uit; Jij als persoon, je team en gym, een en al positieve sfeer. Je voelt je hier welkom en gezien. De sfeer ook onderling is heel gemoedelijk. Fijn om hier te sporten en een onderdeel van deze community te zijn:
Oosterse zen filosofie was bij mij totaal niet bekend. Na je duidelijke uitleg over jouw visie van het leven wat ik getriggert om hier meer van te weten, je denkwijze. We hebben inmiddels ons traject afgelosten en ik moet zeggen dat het mijn kijk echt veranderd heeft over mezelf. Dit heeft ook invloed op mijn directe omgeving. Ik voel me een rijker mens met veel meer bewustwording van alle inzichten die ik heb gekregen in de sessies. Echt heel dankbaar ben ik Faaz.
Goede trainers, met veel kennis over het lichaam. Je doelstelling wordt duidelijk in kaart gebracht. Uitleg over voeding en beweging wordt goed aandacht aan besteed. Ik doe hier alleen Personal training bij Faaz en ben erg te spreken over zijn persoonlijke aanpak en kennis.
Pittige lessen tot aan fijne ontspanningslessen in kleine groepjes. Goede aandacht voor iedereen en er “hangt” hier een fijne sfeer.
Persoonlijke ontvangst en de mensen die hier werken zijn heel hartelijk. Veel humor en positiviteit. In combinatie met mijn Voeding heb ik mijn doelen behaald hier. Bedankt team Train2Release.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid