facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit for Free

Adres: Californieplein 18 , Haarlem 2037 AL, NL
Telefoonnummer: 023 540 1144
Stad: Haarlem
Route: Californieplein 18
Postcode: 2037 AL



op zoek naar gerelateerd: SportCity Schalkwijk, SportCity Haarlem, SportCity Westergracht, Westergracht Haarlem, Basic-Fit Haarlem, Sportschool Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit Basic-Fit 608 meter
HealthTime HealthTime 1 km Fantastisch sportschool .. hele professionele trainers die je altijd heel graag opweg...
Fitness Centrum Olympic Fitness Centrum Olympic 3 km Trainen bij Olympic is voor mij altijd een feestje. Kopje koffie om op te starten en ...
SportCity SportCity 3 km De alles-in-één sportbestemming! We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen...
Train2Release Train2Release 4 km Een gym kan ik het niet noemen. Daar doe ik ze tekort aan. Je kan hier zeker lekker t...
Recensies
FFF is nu sportcity. Heeft een kleine verbouwing plaats gevonden, waardoor het binnen iets ruimer oogt. Apparaten zijn grotendeels hetzelfde gebleven. Prima om te sporten. Soms erg druk. En soms van die irritantjes die apparaten bezet houden, door uitgebreid met hun telefoon te spelen, zonder gebruik te maken van het apparaat. Aanspreken leidt tot boze blikken. Wellicht verbeterpunt voor de leiding/directie om beter op te sturen.
Ruim opgezette gym met veel apparaten en losse gewichten. Goed bereikbaar per auto. Echter, na de recente verbouwing wel te druk ik mijn ogen.
De mail over de kosten die omhoog gaan ben ik kwijt. Ik heb nu 3 X gevraagd of ik het opnieuw mag. Dat is niet te realiseren. Dat vind ik geen service en niet klantvriendelijk.
Het was niet duidelijk waar deze sportschool zat. Bij navraag zit deze op de eerste verdieping. Vreselijke trappen naar boven, later hoorde ik dat je ook met de lift kan. Mooie grote lichte sportschool. Ruim opgezet, genoeg bewegingsruimte. Prachtige groepsaccommodatie met bijzondere verlichting, geen tl-licht. Heerlijk voor de yoga. Maar twee douches waar je een munt voor moet hebben, gratis te halen bij de balie. Vriendelijk personeel. Let wel op betaald parkeren, dit is gratis als je je kenteken doorgeeft bij de balie.
Uitstekend sportcentrum!Menno simons/boven Albert Heijn.Had even drempelvrees maar personeel was erg behulpzaam.Als ik een apparaat niet goed snap leggen ze het uit en doen het voor. Het is er schoon en netjes. Als ik de slechte reviews lees kan ik mij daar NIET bij aansluiten.Spullen worden overal weleens gestolen en die kan je gewoon in een kluisje doen. Personeel is altijd vriendelijk. Één tip:de plek met krachttraining zou wat groter mogen.Misschien een paar cardio apparaten verwijderen daarvoor? Van jong tot oud komt er binnen en ik voel mij daar erg op mijn gemak. Ze hebben er zeker voor gezorgd dat ik blijf komen.
Ik ben na ruim 4 jaar sporten bij FitForFree, genoodzaakt om mijn abonnement te beëindigen. Dit wegens een nare ervaring bij FitForFree Haarlem Westergracht. Ik ben hier in aanraking gekomen met een ontzettend onbeschofte en agressieve medewerker waarop FitForFree vervolgens middels machtsmisbruik iemand de deur heeft gewezen. De manier waarop gehandeld is volgens FitForFree en de clubmanager waarbij er totaal niet naar de klant wordt geluisterd staat mij niet aan.
Al 2 dinsdagen moet ik 2x vragen om zeep in de dames-wc. Op donderdag werkt een dame die t wel altijd op orde heeft, deze 'jongemannen' zijn met andere dingen bezig, jammer.
Prima sportschool met uitgebreid aanbod van apparaten en groepslessen. Maar.... vind sporten nog steeds niet leuk en vooral erg saai
Geld zomaar afgeschreven terwijl gebruik gemaakt van compensatie corona tijd. Reageren nergens op de mail en jongen achter de balie zit alleen maar ergens te kletsen met iemand. Heel onprofessioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid