facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tothemaxx

Tothemaxx

Info

ToTheMaxx is een one-stop-shop voor al uw feesten en partijen, festivals, gala's, bedrijfsfeesten etc.

Geschiedenis

ToTheMaxx is een one-stop-shop voor al uw feesten en partijen, festivals, gala's, bedrijfsfeesten etc.



"ToTheMaxx Music is uw nieuwe generatie muziek en entertainment webshop, boordevol met muziekinstrumenten, DJ Equipment, Studio Gear en tevens Licht & Geluids apparatuur. Optimale service & advies op maat. Dankzij ons strak inkoopbeleid kunnen wij hoge kwaliteitsproducten leveren voor een betaalbare oplossing. Muziek maak je met je hart, en bij ToTheMaxx Music delen wij uw passie voor muziek. Het draait allemaal om het juiste gevoel, neem de tijd in onze webshop en ontdek wat het beste bij u past!"
Adres: Kelvinstraat 26, 7701BZ Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-237759
ln.xxamehtot@ofni
Stad: Dedemsvaart
Route: Kelvinstraat 26
Postcode: 7701BZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Innodeck Floorsystem Innodeck Floorsystem 60 meter Innodeck Floor System is een leverancier van podiumsystemen. Wij maken en bouwen comp...
Femmez Femmez 133 meter Maandagavond 18 april van 19:00 tot 22:30 uur. Levendig evenement met vrouwelijke on...
Douwie Entertainment Douwie Entertainment 508 meter Goede prijs en service! Alles conform afspraak
Artist Agency Nederland Artist Agency Nederland 2 km Artiesten boekingen | Event Support | Management
Recensies
Na lang gezocht te hebben naar een akoestische Sire gitaar kwam ik uit bij tothemaxxmusic.nl. Deze online/fysieke shop was de enige die dit model op voorraad had. Nadat ik de gitaar had besteld werd er vermeld dat de bestelling binnen 1 -2 werkdagen werd geleverd. Door mijn nieuwsgierigheid heb ik ze na 1 dag al een whatsapp bericht gestuurd. Ik kreeg binnen enkele minuten te horen dat ze de gitaar aan het controleren waren en dat de snaren werden vervangen omdat de fabrieksnaren erg slecht waren. WOW! Wat een service! Daarna vertelde de medewerker dat de gitaar persoonlijk door hun eigen bezorgdienst gebracht zou worden! WOW Wat een buitengewone goede service! Dit toont aan dat ze naast een passie voor het verkopen van muziekinstrumenten en bijbehorende accessoires, echt omkijken naar hun klanten. De gitaar zag er buitengewoon goed uit en hij klinkt ook nog eens super! Echt een aanrader om je gear bij tothemaxxmusic.nl te kopen.
Top webshop! Heb hier begin september m'n alle eerste gitaar gekocht en werd hierbij goed geholpen. Ik mocht direct alles uitproberen om te kijken hoe ze voelden en speelden, omdat dit m'n eerste echte gitaar was kon ik het nog niet zo goed dus heeft degene die mij hielp zelf ook stukjes laten horen op verschillende gitaren. Toen ik een weekje geleden weer in de winkel was, herkende de man mij en herinnerde hij me aan een onderhoudsbeurt die ik nog te goed heb. Dus een goede service en er wordt laten zien dat ze echt om hun klanten geven!
Ik heb deze week een gitaar gekocht bij dit bedrijf en ben super tevreden over het hele proces. De gitaar is van tevoren netjes afgesteld en werd binnen 2 werkdagen persoonlijk bezorgd. Ik kreeg er zelfs een extra setje snaren bij, omdat de gitaar elders plots goedkoper bleek te zijn. De communicatie via mail was vriendelijk en snel. Het enige verbeterpunt is de communicatie betreft de levering. Ik kreeg wel direct antwoord toen ik er naar vroeg. Al met al een fijne ervaring
Bestelling & levering: Vanaf het moment van online bestellen zeer goed op de hoogte gehouden door TheMaxx Music over de voortgang. Op de dag van bezorging weer zeer goed op de hoogte gehouden over het verwachte tijdstip. Zelfs 5 minuten voor de chauffeur kwam nog een bericht en op de minuut af op de beloofde tijd afgeleverd. De Rookmachine: Ik had deze uitgezocht om de vermelde rook-uitstoot, die veel hoger is dan bij andere machines in dezelfde prijsrange. Dat klopt gelukkig in de praktijk ook, zeer hoge uitstoot met veel druk! wordt gebruikt in een discotheek. Het opwarmen duurt wel langer, dat staat ook in de gebruiksaanwijzing. Dat is even wennen, maar gewoon op tijd aanzetten. Ik zet hem 30 minuten voordat we open gaan aan, zodat de machine echt goed opgewarmt is. Al met al een aanrader!!!
ToTheMaxxMusic biedt een geweldige service! Afgelopen weekend een body en neck besteld voor een zelfbouw gitaar, dit is in overleg naar mijn werk gebracht door hunzelf om de kwaliteit te waarborgen. Ik heb zelfs tijdens de bezorging nog tips gehad voor de verdere bouw. Top service, vriendelijk personeel en snelle levering. Bij ToTheMaxxMusic is het zeker waard om je spullen te bestellen!
Top zaak met een hele goede service en vriendelijke verkopers. Mijn eerste aankoop bij to themaxx music gedaan een basgitaar. Van tevoren wordt ik zelfs gebeld dan de basgitaar afgeleverd wordt. De basgitaar wordt helemaal perfect afgesteld en nagelopen. Ik zeg een dikke pluim voor deze muziek winkel.
Pickups Fender CS '69 besteld voor Stratocaster als upgrade... Goede beschrijving van de pickups op de site. Super service met accurate track & trace in een kort tijdsbestek. Goed verpakt geleverd. Volgende dag binnengekregen en laten installeren... Enorm blij met de upgrade van mijn Strat!
Ik heb bij ToTheMaxx een gitaar gekocht en heb een onderdeel van mijn basgitaar laten vervangen. Dit bedrijf gaat nauwkeurig te werk en de communicatie is uitstekend geregeld. Ik mocht mijn gitaar 6 maanden na de aankoop langsbrengen voor onderhoud. Kortom, ik ben erg tevreden en zal voor alles rondom muziekinstrumenten bij Max terecht. Bedankt!!
Naast de overheerlijke wings, steak en spareribs, ook een zeer vriendelijke en gastvrije familie. Zoals "grote max" kan vertellen over de diverse pepers en het verloop van de smaken. Heerlijk !! Net als het eten! Ik kwam ze tegen op Delicious Dishes in Leusden. Tot Gauw! Jeffrey de beveiliger ;-
NUX C-5RC Wireless Guitar System besteld en snel in huis gekregen. Erg goed 5.8 Ghz systeem voor een belachelijk lage prijs. Prima product en perfecte service van ToTheMaxx Music!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid