facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artist Agency Nederland

Artist Agency Nederland

Info

Artiesten boekingen | Event Support | Management

Geschiedenis

Welkom bij Artist Agency Nederland

Graag stellen wij ons aan u voor: Artist Agency Nederland, het adres bij uitstek wanneer het gaat om het boeken van de beste artiesten, bands die ieder evenement compleet op zijn kop weten te zetten en entertainment waar de vonken van af spatten!

Altijd de juiste prijs

Bij Artist Agency Nederland betaalt u altijd de juiste prijs voor uw artiest. Dit kunnen wij garanderen doordat wij samenwerken met vrijwel alle artiesten en management bureaus.
In veel gevallen hebben we rechtstreeks contact.

Persoonlijke service

Daarnaast blinken wij uit in onze service, die veel verder gaat dan alleen een snelle en correcte afhandeling van uw boeking. We denken actief met u mee bij het maken van uw programmering en komen graag bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies.

“Een goed verhaal”, horen wij u denken en dat begrijpen we volkomen. Vandaar dat we u graag laten ervaren dat wij staan voor wat wij doen: een succes ervaring maken van ieder evenement, groot of klein! Dagelijks staat er een enthousiast en ervaren team voor u klaar.

Interessant? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

www.artistagency.nl | [email protected] | 0523 208007



"Bekende artiesten boeken, bekende bands boeken die iedere feesttent volledig plat spelen en spraakmakend entertainment boeken, dat doe je bij Artist Agency Nederland! Wekelijks tref je onze artiesten en bands door het hele land in feesttenten, dorpsfeesten, bedrijfsevenementen, kermissen, bruiloften, beurzen of waar maar het maar feest is.De meest uitgebreide serviceOp zoek naar persoonlijk advies bij het programmeren van een feestweek, of kosteloze begeleiding op locatie tijdens het evenement; wij ontzorgen je graag! We denken actief met je mee en komen graag vrijblijvend op bezoek bij jouw organisatie.Neem vrijblijvend contact op met ons voor een eerste kennismaking!"
Adres: [email protected], 7701 RA, 43 Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523208007
Stad: Dedemsvaart
Postcode: 7701 RA, 43


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: DJ agency Nederland, BENZ Agency, Boekingskantoor artiesten, Artiestenbureau Nederland, Artiesten management bureau, Feestacts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Innodeck Floorsystem Innodeck Floorsystem 2 km Innodeck Floor System is een leverancier van podiumsystemen. Wij maken en bouwen comp...
Tothemaxx Tothemaxx 2 km Na lang gezocht te hebben naar een akoestische Sire gitaar kwam ik uit bij tothemaxxm...
Feestdjdouwe Feestdjdouwe 2 km Goede prijs en service! Alles conform afspraak
Femmez Femmez 2 km Maandagavond 18 april van 19:00 tot 22:30 uur. Levendig evenement met vrouwelijke on...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid