facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totality Careers

Totality Careers

Info

Jouw talent. Jouw ambities. Jouw kwaliteiten. Daar willen wij graag kennis mee maken. Als ZZP-er, tijdelijke of vaste kracht, jouw toekomst als (Interim) Professional ligt bij Totality | Careers.

Geschiedenis

Talent. Ambities. Kwaliteiten. Daar willen wij graag kennis mee maken. Toekomst begint bij Totality. Bij ons geen loze beloften, wij maken carrière met de eigenschappen van Professionals. Sterker nog: daar zijn we de beste in. Hoe? Door groei, opleiding (Totality Academy), ontwikkeling, coaching en acceleratie.

Totality is een echte specialist in detachering, werving- en selectie en richt zich met name op Banking en ICT. Onze visie is helder en duidelijk. Met Totality Careers maken onze Interim Professionals carrière bij onze grotere accounts binnen het bank- en verzekeringswezen, overheidsinstellingen en technische bedrijven. Inmiddels zijn wij preferred supplier of zijn wij geaccrediteerd voor tal van gerenommeerde opdrachtgevers.

Ons antwoord is helder, duidelijk én doeltreffend: totality | careers! Totality maakt carrières waar in Banking en ICT.

no promises | just facts



"Totality is de verbinding tussen het talent van vandaag en de professionals van morgen voor onze opdrachtgevers in banking. Daarmee zijn we dé specialist in detachering binnen de bancaire sector. We zijn ervan overtuigd dat dit komt doordat we altijd kwaliteit leveren. Door onze intensieve begeleiding en onze Academy zijn onze professionals altijd gecertificeerd en op de hoogte van de laatste trends binnen de financiële wereld.En die trends zijn belangrijk in de bancaire sector. Verandering in kennis, specialisme en technologie vereisen namelijk aanpassingen in talentontwikkeling, banen en educatie. Wil je samen met ons deze veranderende sector verder ontdekken? Neem contact op of kom eens langs op ons kantoor in Ravenstein."
Adres:
Telefoonnummer: 088-132 00 00
Stad: Ravenstein


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A-Firm Advocatuur A-Firm Advocatuur 525 meter A-Firm Advocatuur is gespecialiseerd in het personen- en familierecht.
Bookerz Marketing Automation Bookerz Marketing Automation 756 meter 123watches B.V. werkt nu al enkele jaren succesvol samen met Bookerz. Samen met Booke...
Wehberg Communicatie Wehberg Communicatie 1 km Hier word je niet geholpen door scholieren met een bijbaantje maar door volwassen men...
Recensies
Een prettige detacheerder waar je heel persoonlijk wordt benaderd. Er wordt naar je geluisterd en gezocht naar een opdracht/baan/rol die past bij wie je bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid