facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bookerz Marketing Automation

Bookerz Marketing Automation

Info

Leuk dat je onze Facebookpagina bezoekt! Als snelgroeiende pionier in marketing automation hebben we inmiddels 10 jaar voet aan de grond en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. Bel ons voor een baan!

Geschiedenis

Waar techniek en marketingcommunicatie samenkomen, voelen wij ons als een vis in het water. Bookerz automatiseert dus marketingprocessen. Da's hard nodig ook.

Elke dag ontstaat zo'n 2.5 exabytes nieuwe data. Een slordige 2.900.000.000.000.000.000 bytes dus. Op zichzelf heb je helemaal niets aan al die gegevens. Tenzij je ze structureert, filtert, probeert te begrijpen en vervolgens benut. De waarde van deze data is dan ineens enorm.

Op basis van al die data bieden we jouw prospects en klanten ‘content’ aan die nuttig voor ze is. En dat ook nog ‘ns op het juiste moment, met de juiste boodschap. Via een kanaal dat past bij de ontvanger. Ondertussen verzamelen we meer data, zodat jij als maketeer, e-commerce manager of marketingcommunicatie professional bij je volgende klantcontact nóg persoonlijker en nuttiger kunt zijn. En dus succesvoller.



"Bij Bookerz helpen we al sinds dag 1 in 2007 onze klanten meer omzet te genereren door het automatiseren van hun marketingprocessen. Een slimme combinatie van compromisloze webtechnologie en content vormen onze basisingrediënten. Inmiddels is onze expertise uitgegroeid tot datgene wat we nu doen: marketing automation in de meest brede zin van het woord. Op basis van grote hoeveelheden data bieden we prospects en klanten relevante content aan, precies op het juiste moment en met de juiste boodschap, via het juiste kanaal. Ondertussen verzamelen we meer data en ontwikkelen vernieuwende campagnes, zodat we bij het volgende klantcontact nóg persoonlijker en relevanter zijn. En dus succesvoller."
Adres: Dorpenweg 21a, 5352LB Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: +31(0)486 700 270
Stad: Ravenstein
Route: Dorpenweg 21a
Postcode: 5352LB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bookerz Magento 2, Bookerz submodule, Copernica, Kaizend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Totality Careers Totality Careers 756 meter Een prettige detacheerder waar je heel persoonlijk wordt benaderd. Er wordt naar je g...
Wehberg Communicatie Wehberg Communicatie 929 meter Hier word je niet geholpen door scholieren met een bijbaantje maar door volwassen men...
A-Firm Advocatuur A-Firm Advocatuur 1 km A-Firm Advocatuur is gespecialiseerd in het personen- en familierecht.
Recensies
123watches B.V. werkt nu al enkele jaren succesvol samen met Bookerz. Samen met Bookerz hebben we de gehele Copernica nieuwsbrieven ingericht en sinds enkele maanden i.c.m. Squeezely volledig geautomatiseerd. Inmiddels hebben we Bookerz opdracht gegeven om ook onze onze 2de webshop 123watches.de in Duitsland ook volledig in te richten. Al met al zeer tevreden en er gaan nog een hoop leuke projecten volgen.
We Smartphonehoesjes.nl werken al meerdere jaren naar volle tevredenheid samen met Bookerz. Bookerz denkt altijd in het belang van de klant, is zeer betrouwbaar en levert kwaliteit. We hebben al verschillende projecten samen afgerond en er zullen er nog velen volgen!
Bookerz is voor ons al jaren een betrouwbare partner. Samen werken we aan mooie projecten om grote stappen te maken.
Zeer on-klantvriendelijk bedrijf met iedere keer verborgen kosten en onvolledige offertes.
Altijd behulpzaam en staan dag en nacht klaar voor je.
Duidelijk in de communicatie, eerlijk en ontzettend goed!
Goede club met veel verstand van zaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid