facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Totalcartuning

Info

Van onderhoud en revisie tot aan chiptunen en motorswaps. Bij TotalCarTuning bent u aan het goede adres voor bijna alles wat er aan u Honda moet gebeuren.

Geschiedenis

Onderhoud

Voor de kwaliteit behoud en rijervaring van onze auto’s is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in Honda en hebben ervaring met A-kwaliteit vervangingsonderdelen. Hierdoor zijn wij uw dealer een stapje voor. Ook zijn natuurlijk andere merken welkom en weten wij hier waar het bij onderhoud om draait.


Reparatie

Ook wanneer uw auto gebreken heeft of simpelweg niet door de apk komt door een kapotte sensor of een versleten onderstel kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken hierbij naast OEM Honda ook de beste merken als vervanging van het kapotte of versleten onderdeel.


Car Parts

Wij als auto liefhebbers willen vaak nog meer uit onze auto’s halen dan de fabrikant heeft kunnen ontwikkelen. De een wil graag stance, de ander liever track en weer een ander wil ratlook of juist uitbouwen. Voor elke stijl van tuning zijn er natuurlijk vershillende Parts die je kan monteren. Informeer bij ons voor al onze mogelijkheden per stijl.


Motor Swaps

We wennen allemaal wel een keer aan de snelheid waarmee onze auto voorruit gaat. Vervolgens gaan we op zoek naar allerlei mogelijkheden om hem iets sneller te maken en geven hier keer op keer weer veel geld aan uit met de hoop op een wonder. Echter! is het wisselen van het motorblok of het plaatsen van een turbo het meeste effectief, en met het oog op een ander blok ook het meest betrouwbaar. Wij hebben ondertussen veel motorswaps uitgevoerd en kunnen u precies aangeven wat het beste bij u budget of doel past.


Onderstel Tuning

Onze Honda’s zijn gebouwd met veel ervaring uit de Formule1 en dit is ook zeker terug te zien in de opbouw van het onderstel. Maar aangezien niet elk type hetzelfde is als een NSX-R is er nog genoeg aan te passen aan het onderstel om de auto toch de sportieve feel of echt track waardig te maken. Uit ervaring weten wij dat elke honda veel potentie heeft om de gemiddelde 4 wiel aangedreven auto ook in de bochten sneller af te zijn. Wij hebben een bewezen assortiment beschikbaar voor bijna alle types en kunnen u adviseren naar wat u doel is.


Chippen

Na elke aanpassing aan het motorblok is het chippen van de auto vaak de finishing touch wanneer je de optimale prestaties uit de gemonteerde onderdelen wilt halen. Ook wanneer je een motorswap hebt uitgevoerd of er een andere kop op hebt laten zetten denk aan mini-me/mini-e is chippen zelfs noodzakelijk om de auto überhaubt te laten lopen. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Tevens met de mogelijkheid tot opties als shiftlight of launch control.

Adres: Bedrijfsweg 82, 7671 EG Vriezenveen
Stad: Vriezenveen
Route: Bedrijfsweg 82
Postcode: 7671 EG



op zoek naar gerelateerd: Chiptuning Vriezenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AST Vriezenveen AST Vriezenveen 181 meter Goed geholpen, een beetje extra werkzaamheden waren geen probleem!
Jari Auto's Jari Auto's 390 meter Hyundai i20 gekocht. Prachtige auto en fijne service. Was prettig zakendoen !
Van Aalderen Banden / Onderhoud BV Van Aalderen Banden / Onderhoud BV 661 meter Heel slecht bedrijf. 1.5 uur rijden naar hun voor een kapotte band. Is beter stoppen ...
ALV Lease ALV Lease 3 km Verhuur | Full Service Autolease | Operational Lease | Short Lease |
Autoservice Kuilder Autoservice Kuilder 3 km Goede service, netjes en zo snel als mogelijk. Nette prijzen en altijd duidelijk wat ...
Ruud Grevelink Auto's Ruud Grevelink Auto's 3 km Begin deze maand een mooie Ford Ka gekocht bij Ruud en daar ben ik meer dan tevreden ...
Recensies
Super bedrijf Vriendelijk en vakkundig
Jonge onderneming met een grote passie voor auto's en alles wat erbij hoort. Specialisme in het automerk Honda. Iemand die geen verkooppraatje houdt maar weet waar hij het over heeft. Welke aanpassingen gewenst/nodig zijn en welke effecten daar bij horen. Goed en eerlijk advies zonder de toeters en bellen. Doet oprecht moeite voor haar klanten, een gemis bij velen. Kortom, goede zaak en zeker met een Honda ben je hier aan het juiste adres.
Zeer tevreden, veel keuze en snelle levering! Tot snel
Top bedrijf! Uiterst professioneel en zeer vriendelijk geholpen
Een zeer bekwame monteur en zeer snelle service
Ruime keus in velgen.
Vertaald door Google Beste advies, beste monteur, beste service! Origineel Best advice, best mechanic, best service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid