facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoservice Kuilder

Autoservice Kuilder

Info

Voor al uw reparaties, onderhoud, apk en verkoop van onderdelen van uw auto ongeacht het merk of bouwjaar!

Geschiedenis

Autoservice Kuilder is niet zo maar een autogarage, bij Autoservice Kuilder wordt altijd vanuit de klant gedacht om onderhoud en reparaties zo goed en goedkoop mogelijk te doen. Door de onderdelen verkoop van Autoservice Kuilder kan zij gebruik maken van een groot aanbod van nieuwe onderdelen voor een uiterst scherpe prijzen!

Adres: Horstweg 4, 7671 RJ Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546567111
Stad: Vriezenveen
Route: Horstweg 4
Postcode: 7671 RJ



op zoek naar gerelateerd: Auto onderdelen Vriezenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Schmidt Autobedrijf Schmidt 260 meter Mooie opstelling van de auto's maar voor mij te prijzig.
Ruud Grevelink Auto's Ruud Grevelink Auto's 408 meter Begin deze maand een mooie Ford Ka gekocht bij Ruud en daar ben ik meer dan tevreden ...
Autobedrijf Holland Autobedrijf Holland 542 meter Gezellig en heerlijke kaas en koffie
ALV Lease ALV Lease 1 km Verhuur | Full Service Autolease | Operational Lease | Short Lease |
Van Aalderen Banden / Onderhoud BV Van Aalderen Banden / Onderhoud BV 3 km Heel slecht bedrijf. 1.5 uur rijden naar hun voor een kapotte band. Is beter stoppen ...
Autoservice Twenterand Autoservice Twenterand 3 km Weer een perfecte keuring er op,
AST Vriezenveen AST Vriezenveen 3 km Goed geholpen, een beetje extra werkzaamheden waren geen probleem!
AST Groep AST Groep 3 km Goede service Vriendelijk personeel
Jari Auto's Jari Auto's 3 km Hyundai i20 gekocht. Prachtige auto en fijne service. Was prettig zakendoen !
Totalcartuning Totalcartuning 3 km Super bedrijf Vriendelijk en vakkundig
Autoschade Kelder Autoschade Kelder 3 km Top service , vakkundig advies en reparatie. Betrouwbaar!
Recensies
Goede service, netjes en zo snel als mogelijk. Nette prijzen en altijd duidelijk wat er precies is gedaan aan de auto.
Paar weken geleden koppelingset van vw lupo sdi Opgehaald bij Bennie . Gister mee aan de gang gegaan .ging de koppeling vergelijken was niet Goed Bennie gemaild andwoorde die bel vandaag om 10 uur me even op. Mekaar gesproken dacht super mee Kwamen tot een oplossing kwam deze toffe meneer Bennie hem persoonlijk bij me thuis brengen..Nou of dat geen service nou waar maak je dat nog mee zon top bedrijf Sociaal..meedenkend verstand van zaken nogmaals Bedankt Bennie voor deze Top Service Mvg Roelof
Door zelf een onderdeel besteld te hebben bij Autoservice Kuilder, Vriezenveen, die niet mijn probleem oploste die ik had met mijn auto, de vraag gehad of ik wou uitleggen wat er mis was. Bennie Kuilder dacht toen gratis mee en gaf tips! Heel attent ! Super service ! Omdat er vaak veel mogelijkheden zijn waardoor iets niet goed functioneert, leidde de tips helaas niet naar dè oplossing. Maar buiten dat, toch bedankt voor de service / tijd die er is genomen is door dit bedrijf / deze man.
Eerlijk en net bedrijf, waar vind je dat nog? Ik heb online via marktplaats een koppelingset en drukgroep besteld. Keurig eerst via mijn kenteken alles gechecked. Website gaf OK aan. Helaas bleek de set toch niet voor mijn Ford Ka. NIET de fout Kuilder, maar een bijzonder geval. Ik heb een Ford Ka RB uit 2008. Dus waarschijnlijk daar dus mee te maken. Anyway, netjes retour gestuurd. En direct bij onvangst geld terug gekregen. De volgende keer zou ik zeker hier weer bestellen. Eerlijk nette man en goed bedrijf! Bedankt!
ik ben zeer te spreken over dit bedrijf, ik heb daar een koppelingset voor een daihathu coure besteld, eerst mijn kenteken van de auto gemaild en gevraagd of ze konden bevestigen dat dit zou passen. binnen een half uur een bevestiging, dat de koppeling zou passen. na bestelling in de webshop direct een mailtje dat de betaling binnen was en een track en tracecode van de zending en de volgende dag de zending keurig verpakten in goede staat in huis.
Ik kom hier al jaren, en altijd netjes geholpen, goede service, scherpe prijzen, en top behandeld.
Duidelijke site met goede informatie mbt de aangeboden onderdelen en foto's. Netjes verzend bericht en factuur ontvangen. Terwijl ik op zondag bestelde.
Was op zoek naar een injector voor mijn peugeot 206, hele goede service en goed geholpen, denkt mee en zeer vriendelijk. Bedankt!
Fantastisch geholpen. Zoals altijd en goede service.
Je wordt er goed en vakkundig geholpen voor een redelijk prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid