facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topfruit.nl

Topfruit.nl

Info

Topfruit.nl is dé leverancier voor vers fruit.

Producten

Fruitmanden in alle soorten en maten. Voor bestellingen op één of meerdere adressen. Of als abonnement voor thuis of in de kantine.



"Wil je vers fruit laten bezorgen? Op Topfruit bestel je eenvoudig de lekkerste fruitmanden, fruitboxen, fruitschalen of fruitkisten met geschenken. Of het nu gaat om geboorte, beterschap, verjaardag of ander soort gelegenheid. Een fruitgeschenk is een smaakvol en verantwoord geschenk dat geschikt is voor ieder moment. Het fruit van Topfruit komt altijd rechtstreeks van de fruitteler en is daarom gegarandeerd vers en van Hollandse bodem. Bezorgd op de door jou gekozen dag. En het mooie is: het snel geregeld. Met een paar klikken heb je een lekker fruitgeschenk én een glimlach op het gezicht van de ontvanger bezorgd."
Adres: Noorderdreef 60, 2153LL Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 088 - 110 80 40
ln.tiurfpot@ecivresnetnalk
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Noorderdreef 60
Postcode: 2153LL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwast Wijnkopers Kwast Wijnkopers 249 meter Voor mij belangrijke leverancier voor wijninkoop. De wijn verkoop ik bij TjaMent te Z...
De Culibox De Culibox 530 meter Een half jaar geleden hier geweest en toen een steak well done besteld. Halverwege kw...
The Dim Sum Company BV The Dim Sum Company BV 619 meter Vertaald door Google Heb net je har gow geprobeerd, geen grote fan omdat de huid te d...
Wereldkeuken De Indische BV Wereldkeuken De Indische BV 731 meter Aardige jongens
Leuketaartjes Leuketaartjes 2 km Leuketaartjes, voor al je taarten, voor elke gelegenheid.
Recensies
Wat een flutbedrijf en vooral FLUT klantenservice. Letterlijk 10 sec na de bestelling zag ik dat ik een typfout had gemaakt huisnr 145 ipv 148. DIRECT gebeld en na 6 min in de wacht zei de uitermate onvriendelijke dame dat ze niks meer kon betekenen omdat de order al zou zijn verwerkt. Ik moest hardop lachen en toen ik merkte dat het geen grapje was naar de leidinggevende gevraagd. Weer in de wacht gezet en na lange discussie zei de dame: "Meneer het is inmiddels 20 min geleden dat u de bestelling plaatste dus helaas". Toen duidelijk gemaakt dat ik DIRECT hen gebeld maar door de traagheid van de klantenservice alles uitliep. Tevens staat op de website dat als je een wijziging wil doorgeven dit geen enkel probleem is en je even contact moet opnemen. Normaliter plaats ik nooit reviews maaf dit heb ik nog nooit meegemaakt. Uiteindelijk hebben ze met pijn en moeite even het magazijn gebeld en handmatig aangepast coulance werd aangegeven haha. Het gesprek met klantenservice heeft 3729x langer geduurd dan de oplossing.
Fruitmand voor een zieke collega op donderdag besteld met leveringsbevestiging voor de zaterdag. Vervolgens krijg ik een bericht dat levering pas op maandag na het weekend plaatsvindt. Geen duidelijke reden voor de vertraging. Bij navraag word ik vriendelijk te woord gestaan. Alleen het antwoord was niet bevredigend. "We hebben geen grip op de koeriersdienst". Tegemoetkoming gekregen met een kortingsvoucher voor een volgende bestelling. Moet ik wel weer bestellen. De fruitmand was van goede kwaliteit begreep ik van de geadresseerde. Om die reden 2**. Maar slechte start VOOR een nieuwe zakelijke klant. Jammer.
Beetje jammer! Vóór 20:00 besteld de volgende dag bezorgd...... Niet dus!!! 19-12-22 18:30 uur besteld 23-12-22 18:54 uur bezorgd!!! Hoezo vers fruit??? Ervaringen met DPD waren al niet best, is nu op dieptepunt. Misschien andere bezorgdienst nemen????
Mijn broer heeft vandaag de fruitmand ontvangen en was heel erg tevreden, zeker met de chocolade die tussen het fruit zat. Ook zieken hebben zo nu en dan de behoefte om lekker te snoepen!
Door de vele nare recensies was ik in eerste instantie een beetje huiverig om via hier mijn fruitbox te laten bezorgen. Uiteindelijk toch gedaan en heel erg tevreden! Op tijd bezorgd en het fruit was hartstikke vers.
Top ! EERST Niet tevreden helaas. De bestelde mand is niet afgeleverd maar staat nu wel op status afgeleverd. Nagevraagd of het aangekomen is, niks ! Hele dag thuis geweest. Alles klopt verder zoals adres. Geen kaartje in de bus of bij de buren. Helemaal niks. Hoop dat het alsnog geleverd wordt. Zeer vervelend. Goed afgehandeld ze sturen nieuwe mand. Top !
Erg teleurgesteld. Ontvanger zou niet thuis zijn geweest. Na een nieuwe afspraak te hebben gemaakt zou het de dag erop nogmaals worden bezorgd. Die dag heeft er niemand aangebeld. Na contact opnemen is het een dag later pas bezorgd. Op deze manier is de verassing voor de ontvanger er wel af...
Het is niet alleen Topfruit, maar ook een TOPbedrijf. Ondanks mijn foutieve ingave van het bezorgadres, hebben zij toch een nieuwe zending gestuurd naar gewenste adres. Dit gebeurde zonder aandringen en deze optie werd door Topfruit zelf geopperd. Echt heel sympathiek!!!
Echt heel tevreden, had een fruitmand besteld voor mijn tante, bezorgen in het ziekenhuis. Maar mijn tante mocht al naar huis voordat het bezorgd was, toen is er voor niks een nieuwe mand naar haar huisadres gestuurd. Hele goede service en erg klantvriendelijk.
Bestelling geplaatst, om 15.28. Helaas een foutje gemaakt, wilde de bestelling aanpassen. Nog geen 20 minuten later gebeld met klantenservice. Vriendelijk te woord gestaan, maar bestelling kon niet meer worden aangepast. Was al "doorgezet". Jammer dat de bestelling niet aangepast kan worden. Niet echt meer van deze tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid