facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Culibox

De Culibox

Info

De Culibox is een initiatief van Bistro Jacques in Nieuw-Vennep.
Gemakkelijk een overheerlijk kerstdiner op tafel zetten, dat is wat De Culibox u biedt!
De

Geschiedenis

De Culibox is een initiatief van Bistro Jacques in Nieuw-Vennep.
Gemakkelijk een overheerlijk kerstdiner op tafel zetten, dat is wat De Culibox u biedt!
De Culibox is gevuld met alle ingrediënten voor een heerlijk 4-gangen kerstdiner.
Wij gebruiken uitsluitend de kwaliteitsproducten waar we bij Bistro Jacques dagelijks mee werken.
Voor het gemak wordt er een uitgebreide instructie meegeleverd om het diner te bereiden.
De meeste gerechten zijn door ons voorgemaakt.
Het enige wat u hoeft te doen is het vlees en de aardappelgratin te bakken, de sauzen opwarmen en de broodjes afbakken.
U dient enkel (per persoon) een keuze te maken uit een voorgerecht en een hoofdgerecht bij de bestelling.



"Frans Grill Restaurant"
Adres: Hoofdweg 1173A, 2152LK Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-689928
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1173A
Postcode: 2152LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topfruit.nl Topfruit.nl 530 meter Wat een flutbedrijf en vooral FLUT klantenservice. Letterlijk 10 sec na de bestelling...
Kwast Wijnkopers Kwast Wijnkopers 743 meter Voor mij belangrijke leverancier voor wijninkoop. De wijn verkoop ik bij TjaMent te Z...
The Dim Sum Company BV The Dim Sum Company BV 1 km Vertaald door Google Heb net je har gow geprobeerd, geen grote fan omdat de huid te d...
Wereldkeuken De Indische BV Wereldkeuken De Indische BV 1 km Aardige jongens
Leuketaartjes Leuketaartjes 2 km Leuketaartjes, voor al je taarten, voor elke gelegenheid.
Recensies
Een half jaar geleden hier geweest en toen een steak well done besteld. Halverwege kwam de kok vragen hoe het smaakte. We zeiden dat het goed smaakte maar hij zei dat dat helemaal niet kan als de biefstuk doorbakken is. Enige tijd geleden zijn we teruggeweest maar van tevoren niet meer nagedacht over bovenstaande. Bestellen we wederom een biefstuk. De aangeboden opties door de serveerster waren medium en rare. Geen andere.. We zeiden we de steak well done wilden. En we hadden direct spijt. De serveerster reageerde met "weet je het zeker?". We zijn in ons leven in veel restaurants geweest. Maar nog nooit heeft iemand die daar werkte onze keuze in ons gezicht afgekraakt. Je kan als personeel van een restaurant een persoonlijke voorkeur hebben of het zonde vinden van het vlees.. maar als klant mag je toch zonder beoordeeld te worden vragen om de biefstuk Well done te bereiden? Wij komen hier niet meer terug.
Heerlijk gegeten in een heel gezellige omgeving. Kleinschalig, prima kaart. Alsof je thuis bent, maar dan nog gezelliger en …. je wordt geweldig bediend. Komen we zeker weer terug.
Na een lange tijd hier weer gegeten. Interieur was veranderd ziet er mooi en stijlvol uit. De kaart als vanouds. Heerlijke gerechten dus keuze was lastig. Lekker escargots gegeten in een overheerlijke pittige kruidenboter en tournedos met zwarte knoflookjus. Deze knofliook soort proef je wel maar ruikt niet werd mij uitgelegd door de vriendelijke bediening. Heerlijk nagetafeld. Echt super genoten van de sfeer, het eten en de bediening. Echt een aanrader. Ik zou wel even reserveren van te voren.
Heerlijk gegeten, fijne en aardige bediening. Verrassend goed bevallen!
Vandaag bij bistro Jaques het 30 jarig feestmenu gekozen. Het was heerlijk. Leuke bistro, betrokken eigenaar/kok. En fijne medewerker in de bediening.
We hebben kort geleden met het bedrijf,9 personen, hier gegeten en dat is goed bevallen. Prima bediening, uitgebreide menu kaart met zelfs zeetong en tarbot als keuze. De collega's namen de chateau briand en iedereen tevreden.
Leuke sfeer en geweldig eten !! Echt een aanrader Rolstoeltoegankelijkheid: Lastig maar ze helpen waar het moet
Met een groep collega s geweest, heerlijk eten aparte dingen goede sfeer.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten. De Culibox is echt een aanrader ! Culibox concept heerlijk en compleet voor de feestdagen. Sfeervol en leuk restaurant.
Wil je “je schoonzus” Lidy Teeuwen en zus Carin verrassen met een lekker bezorg etentje voor haar verjaardag morgen 28 juni ‘22 krijg je een zeer onvriendelijke mevrouw via het 06 nr aan de telefoon. Lidy en Carin altijd vol lof over deze bistro, goed verzorgd afhaal kerst-eten tijdens Corona, altijd goed eten en vriendelijke ambiance. Tja, de dame had waarschijnlijk niet haar “vrije” dag moment. Jullie snappen het waarschijnlijk wel, geen eten bij of van de bistro morgen voor de jarige Lidy en Carin. Ik sluit met de woorden die ik de onaardige mevrouw heb medegedeeld, toen zij zich wat ging inbinden na de mannenstem op de achtergrond. De toonzetting was vanuit haar de onaardige mevrouw van het 06 nr. buiten proportie en uiterst onprofessioneel en ik heb haar een verdere fijne vrije dag toegewenst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid