facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toost drink and dine

Toost drink and dine

Info

Toost… meer dan eten en drinken alleen

Geschiedenis

Lekker eten, gezelligheid en ambiance staan bij ons centraal.

Dit alles tegen een betaalbare prijs
Voor slechts € 23,50 serveren wij u een compleet drie-gangen menu. U kunt zelf uw menu samenstellen uit de gerechten van de kaart. En om u te blijven verrassen serveren wij om de zoveel tijd Toost specials.

De vermelde openingstijden zijn de tijden dat onze keuken geopend is. U kunt uiteraard nog gezellig natafelen bij ons.



"Hartelijk WelkomIn ons restaurant verweven we echte gastvrijheid met verrassende, smaakvolle en originele gerechten. Geïnspireerd op de seizoenen en voorzien van wereldse invloeden."
Adres: Heerlenseweg 1, 6371 HP Landgraaf
Telefoonnummer: 0452051492
Stad: Landgraaf
Route: Heerlenseweg 1
Postcode: 6371 HP



op zoek naar gerelateerd: Toost Landgraaf menu, La Ligne Landgraaf, Eten afhalen Landgraaf, Ontbijten Landgraaf, Rudy's Landgraaf, Kampstraat 37 Landgraaf, Twines Landgraaf, Oostwegel Landgraaf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Pomerol Restaurant Pomerol 1 km Dank je wel Rico, Ook dank aan je vriendelijk personeel. We hebben genoten van het go...
McDonald's McDonald's 2 km Deze vestiging heeft een jonge knappe meid met paardenstaartje in haar haar en een g...
Landgoed Overste Hof Landgoed Overste Hof 2 km Voor ons kwam de ene na de andere onaangename ervaring, onze problemen aangegeven en ...
Recensies
Gewoon een heel leuk restaurant. Het ligt wat verstopt aan de doorgaande weg, maar het eten is echt heel goed en de bediening heel persoonlijk. Een hele avond uitEten: 5/5
Heerlijk genoten bij Toost. Tom en Lydia hebben het hier goed voor elkaar. Heerlijke gerechten die op mooie wijze worden gepresenteerd en met een glimlach worden geserveerd. Elke maand een nieuw menu met verrassende gerechten. Gezellige en sfeervolle inrichting. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, tot snel!
Update 29-04-2023: Wederom heerlijk gegeten, ze blijven het perfect doen. Top ga zo door! Update 14-02-2023: Wat een mooi restaurant! Met Valentijnsdag lekker met zijn tweeën gaan eten bij Toost, en wederom een geweldige avond gehad. Concept van de avond was een keuze van de Kok. Kleine gerechten van Vis Vlees en Groente die afwisselend door het bedienend personeel werden gebracht. Wat zag het er weer mooi uit, en de smaak heerlijk. Top gedaan! Bij Toost kun je altijd terecht voor heerlijk eten, hier weten ze wat ze doen. Ze hebben een zeer goede wijnkaart met genoeg aanbod. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel. De zaak ziet er altijd piekfijn uit. Kortom zeker een aanrader! Ga zo door.
Geweldig gegeten met een vriendelijk gastvrouwen ! Het eten is heerlijk, de sfeer gezellig druk en de ambiance stijlvol. De kaart heeft een keuze menu uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor €24, maar ook seizoen specialiteiten. In de herfst uiteraard wild, waar we ook wel oren naar hadden. Wildzwijn salade met dressing en Hertenrug met puree en bloedworst. Daarbij frietjes of aardappeltjes, vergezeld met een heerlijke rode huiswijn. Als toetje een Peche Melba maar dan met een twist of een Dame Blanche, ook als een eigen variant. Neem wel de tijd voor een hele avond want je zit hier goed en het eten is prima maar lekker rustig aan.
Heerlijk gegeten echt een aanraderEten: 5/5
Fantastisch!! Sunday lunch is een aanrader. Met zoveel liefde en aandacht voor de gerechten maar ook voor de gasten ! Wat ons betreft nr. 1 in Landgraaf!! Dank je wel voor de mooie afsluiter van ons weekend in Limburg!
Top gegeten, super leuke en professionele bediening, mooie ambiance en culinaire gerechten. Aanrader
Vandaag van 13:00 tot 16:00 uur genoten van een tafel vol lekkers. Top concept voor iemand die alles van de menu kaart wilt proeven. Sfeervolle inrichting, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten en super sfeer, echte aanrader.
Heerlijk gegeten! Het restaurant was goed verzorgd met hele professionele bediening. Gezellige uitstraling. Het eten was goed verzorgd, en het menu was gevuld met interessante gerechten. Zie foto's Het werd door het personeel beschreven als "klassiekers in een fris jasje" en ik ben het hier wel mee eens. De dame blanche was een verassing! Wel zal ik zeggen dat de tijd tussen de gerechten erg lang was. Het lekkere eten maakte dat wel goed. Deze plek is goede aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid