facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Pomerol

Restaurant Pomerol

Info

Bienvenue a Pomerol Wij staan garant voor: Dagverse kwaliteit, Traditioneel eerlijke gerechten & betaalbare Europese wijnsuggesties.

Geschiedenis

Bienvenue à Pomerol

Deze culinaire reisgids is uw begeleider tijdens dit bezoek aan Pomerol.

Wij staan garant voor:
Dagverse kwaliteit, Traditioneel eerlijke gerechten &
betaalbare Europese wijnsuggesties.

Pomerolmenu
Ons a la carte Pomerolmenu presenteert ’n prestigieuze diversiteit aan
regelmatig wisselende gerechten, waaruit u zelf (of wij) uw
(zondags)lunch of diner samenstelt.
Wij wensen u nu reeds een gewoon goed, leuk, lekker & gezellig verblijf toe !!

Diana, Rico & hun teamplayers

Adres: Hereweg 92, 6373 VL Landgraaf
Telefoonnummer: 045-5692297
Stad: Landgraaf
Route: Hereweg 92
Postcode: 6373 VL



op zoek naar gerelateerd: menukaart pomerol, landgraaf, Rico Haan Landgraaf, Toost Landgraaf, Pomerol Landgraaf Facebook, Restaurant sfeer Landgraaf, Kerstmenu bestellen Landgraaf, Rudy's Landgraaf, Restaurant Kerkrade
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toost drink and dine Toost drink and dine 1 km Gewoon een heel leuk restaurant. Het ligt wat verstopt aan de doorgaande weg, maar he...
McDonald's McDonald's 2 km Deze vestiging heeft een jonge knappe meid met paardenstaartje in haar haar en een g...
Landgoed Overste Hof Landgoed Overste Hof 3 km Voor ons kwam de ene na de andere onaangename ervaring, onze problemen aangegeven en ...
Recensies
Dank je wel Rico, Ook dank aan je vriendelijk personeel. We hebben genoten van het gourmand menu alsook van het verrassende tussengerecht. Ook de heerlijke bijpassende wijnen. Wij komen zeer zeker terug. Wil je het heerlijk en fijn. Dan moet je bij Pomerol zijn!
Een first class restaurant met een top bediening en een uitstekende service en een masteropleiding met uitstekende menu's om er je vingers af te likken. Ook de prijs kwaliteit is prima en een heerlijk glas wijn.
Ik had over dit restaurant gelezen op internet en wilde met mijn vrouw uit eten Normaal zou ik in Maastricht wat gaan eten dat is dichterbij huis echter ik kwam uit de Landgraaf bij restaurant pomerol en het was zeker de reis waard We hadden een 4 gangen menu waarbij je nog een amuse en als tussendoortje een bisque met verse stukjes kreeft als verrassing werd geserveerd. De menukaart was gepersonaliseerd zeer speciaal Kortom een bijzondere ervaring, een gevarieerd smakenpalet en doet niet onder voor een restaurant met één of twee Michelinsterren. Ik kan het restaurant daarom Van harte aanbevelen en zal zeker vaker terug gaan. Bernhard Koch Lanaken Parkeren: Tegenover het restaurant
Met z'n vieren gisteren op zaterdag 29 oktober een vol Restaurant Pomerol bezocht. Na een hartelijk welkom lekker bij de bar gezeten met een aperitiefje, waarna wij naar onze gezellige tafel werden begeleid door de vriendelijke gastheer. De sfeer in zowel de bar als het restaurant is warm en zeer aangenaam. Het menu is gepersonaliseerd met de naam van de gast, waar zie je dat tegenwoordig? Je voelt je op deze manier helemaal welkom en op je gemak hier. In het Tour de Pomerol menu zagen wij o.a. zeeduivel, kaviaar en reebok filet. Wij wisten genoeg, sloegen het menu dicht en lieten ons compleet verwennen. Deze smaaksensaties kom je niet tegen in vergelijkbaar geprijsde restaurants. De porties waren meer dan voldoende en de bijpassende wijnreis zorgde voor een complete beleving. De gastheer vertelt je nog een aantal leuke weetjes over de wijn die geschonken wordt, een leuk detail! Complimenten aan team Pomerol, wat hebben wij ons geamuseerd tijdens dit avondvullend programma onder begeleiding van de kookkunsten van de chef. Nu bijna 24 uur later nog altijd volop aan het nagenieten van deze avond, dit vergeten wij niet snel meer. Kort samengevat; dit is een Restaurant zoals de Fransen het zeggen. Klassieke keuken, zeer adequaat personeel in een heerlijke ambiance. Simpel gezegd verwennerij zoals het bedoeld is! Reserveer op tijd!
Aanrader heerlijk gegeten.Eten: 5/5
Heel lekker gegeten en gedronken. Restaurant heeft een prima sfeer en een bijzondere inrichting. Prima bediening en de kok maakt een praatje aan tafel. Kortom aanrader!
Op 1 oktober 2021 genoten van een heerlijk 6-gangendiner. Absoluut klasse! Zeer vriendelijke en professionele bediening. Top!
Wederom een geweldige culinaire avond! Echt genoten van de mooie smaak combinaties en de goed passende wijnen! Echt een avond uit! Bedankt Rico & Perry & de rest van het team!!
Fantastische beleving, alles klopt gewoon. Goeie ambiance huiselijke setting, persoonlijke service, onwijs uiteenlopende maar superieure smaaksensaties, uitstekende wijnkaart. Avondvullend programma, echt top!
Top culinaire avond! Van A tot Z fantastisch. Heerlijke gerechten en top wijnen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid