facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tonny van der Sligte Tweewielers

Tonny van der Sligte Tweewielers

Geschiedenis

Tweewielerspecialist Tonny van der Sligte is gevestigd in het unieke plaatsje Ommen.
Sinds 1985 is Tonny van der Sligte een begrip betreft het verkopen en verhuren van fietsen.
U kunt altijd de nieuwste collecties en accesoires in onze winkel bezichtigen!

Adres: Dr. A.C. Van Raaltestraat 15, 7731GN Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529-454020
Stad: Ommen
Route: Dr. A.C. Van Raaltestraat 15
Postcode: 7731GN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijwielhandel Lub-Brunink Rijwielhandel Lub-Brunink 347 meter Vijf fietsen gehuurd voor 1,5 week. Na aanvankelijk vriendelijk te zijn geholpen door...
Recensies
Deze fietsenmaker maakt zijn belofte niet waar. Een formulier invullen om de fiets door de fabriek te laten ophalen was nog te veel. De fabriek adviseerde mij een betrouwbare fietsenmaker te zoeken.
Wij huurden 5 goed verzorgde mountainbikes voor een schappelijke prijs, voor twee rondjes Lemelerberg. Toen een voorband lek ging waren ze snel ter plaatse met een vervangende fiets. Erg vriendelijk personeel.
Uitstekende klantvriendelijke goede service. Gevro heeft ervoor gezorgd dat we Pieterpad fietstocht morgen kunnen voortzetten. Een 10 ! Dank en chapeau voor Gevro. Jos
Probleem met achterste remblokjes had je goed ingeschat, René. Na vervanging remt de fiets weer als een zonnetje. Bedankt!
Uitstekende service, klantvriendelijk en altijd bereid te helpen
Super service gericht! Mooie fietsen te koop maar ook voor de verhuur een aanrader!
Fijn en snel geholpen. Velg was kapot en moest worden vervangen. Oud model dus moeilijk om te vinden. Zou wel een tijdje duren maar werd volgende dag al gebeld dat het klaar was!
Erg netjes en snel geholpen. Op maandagochtend om 9.00 een fiets met lekke band gebracht en kon hem nog dezelfde ochtend weer ophalen.
Super bedrijf, goede service, vriendelijk, kom graag terug en echt een aanrader
Goeie fietsenmaker waar je zo binnen kan lopen! Super ervaring waarbij ondanks de drukte van reparaties, ik toch geholpen werd met reparatie van kapotte spaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid