facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielhandel Lub-Brunink

Rijwielhandel Lub-Brunink

Info

Verkoop - Verhuur - Reparatie

Geschiedenis

Verkoop: Wij zijn o.a. dealer van Koga, Multi-Cycle, Sparta, Sparta ION® en E-motion® e-bikes.

Verhuur: Wij verhuren heren en damesfietsen zowel met als zonder versnelling, tevens ATB's, Tandems, E-bikes en nog veel meer.

Reparatie: In onze werkplaats kunt u terecht voor alle reparaties, maar ook voor onderdelen !



"Bij ons kunt u terecht voor Nieuwe, maar ook gebruikte fietsen, voor jong en oud.Ook voor reparaties, onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.Natuurlijk verhuren wij ook fietsen in ons mooie Vechtdal, met en zonder versnelling. Maar ook e-bikes, Tandems. ook voor groepenReserveren is aan te bevelen 0529-451470Tot ziens bij Brunink in Ommen gratis Parkeren!"
Adres: Bermerstraat 1, 7731 CZ Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0) 529-451470
Stad: Ommen
Route: Bermerstraat 1
Postcode: 7731 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Ommen, Fietsenmaker Ommen, Van Ommen Tweewielers, Duofiets huren Ommen, Henk Gerrits Tweewielers, Tonny van de Sligte Ommen, Tweedehands fietsen Dalfsen, Bakfiets verhuur Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tonny van der Sligte Tweewielers Tonny van der Sligte Tweewielers 347 meter Deze fietsenmaker maakt zijn belofte niet waar. Een formulier invullen om de fiets do...
Recensies
Vijf fietsen gehuurd voor 1,5 week. Na aanvankelijk vriendelijk te zijn geholpen door een mannelijke en vrouwelijke medewerker met het uitzoeken van fietsen, snauwt de vermoedelijke eigenaar zijn eigen personeel in het bijzijn van ons als klant bijzonder lomp af omdat mevrouw een mooie combinatieprijs had gemaakt. Dat kon meneer niet verkroppen en komt op hoge poten bij mij z'n verhaal halen dat ik 13 euro te weinig had betaald op een bedrag van 230 euro. Omdat de fietsen in orde waren en deze ook worden opgehaald op de camping, geen 1 ster, maar de manier waarop ik als klant werd behandeld door meneer was bijzonder lomp en vooral ook het afsnauwen van personeel waar de klant bij is, vind ik een bijzonder kwalijke zaak.
Deze maand zit ik op een vakantiepark zo'n 5 km van de winkel. Ik reed daar gisteren mijn achterband finaal lek in een tunnel door een berg bladeren met, zo bleek, kapot gesmeten bierflesjes. Zeker omdat ik hier alleen een fiets heb en Ommen al snel 5 kwartier lopen is raakte ik enigszins in mineur. Toen ik in de ochtend contact zocht met de rijwielhandel was het snel geregeld; ze kwamen vervangend vervoer brengen, namen mijn fiets mee en ik zou de fietsen dezelfde dag weer terug kunnen ruilen. Zo gezegd zo gedaan, en ook nog eens voor een wat mij betreft zeer schappelijke prijs. Echt top, heren, heel erg bedankt!
Twee E-bikes telefonisch vlot gehuurd. Bij binnenkomst ontvangen door ietwat onvriendelijk personeel. Snel op pad geholpen. We wilden een middag fietsen, maar 1 van de 2 fietsen was na 2,5 uur al leeg. Bij terugkomst gemeld, maar geen coulance of enige vorm van begrip voor mijn verbazing.
Je wordt een oor aangenaait waar je bij staat. Ze proberen te profiteren van het feit dat de normale klant niks van fietsen weet en maken daar misbruik om meer geld binnen te krijgen. Ze geven je problemen die je fiets niet heeft. En als je vraagt om een reparatie van iets krijg je opeens extra dingen erbij. Fietslamp van €7,00, Fietsbel van €3,00. "Ohja je remmen zijn ook versleten laat ik die vervangen voor €45,00." Uiteindelijk word je van alles aangesmeerd terwijl je vroeg of hun je band konden plakken. Ik kom nooit meer terug. Slechte zaak.
Dank u wel voor het opsturen van het fietsshirt! gr.Fam.Broersma-Albers
Hier wordt nog mee gedacht door te repareren ipv meteen 'dure' onderdelen te vervangen
Op vakantie zijn hadden wij een probleem met ons zadel van een overigens nagenoeg nieuwe fiets. Het was héél druk in de werkplaats, maar hij hielp ons onmiddellijk én deskundig. Is nu half uur bezig geweest en wilde niets rekenen. Heb hem toch betaald. Fantastische service.
Eigenaar/medewerker heeft mij verder geholpen waar ik tijdens mijn mtb-tocht achter kwam dat mijn schoenplaatjes los zaten. Mocht kosteloos gebruik maken van zijn gereedschap/tool. Goede service!
Gisteren was mijn fietsband lek. Laten repareren hebben ze mijn fietsband niet goed vastgedraaid en scheef erop gezet. Gelukkig geen ongelukken gebeurt, maar hele slechte zaak!
Meest onvriendelijke medewerkers ooit. Chagerijnig, arrogant en bovenal onbeschoft. Als je binnenkomt verwacht geen glimlach of een normale behandeling, verwacht een chagrijnige oude bok die al met pensioen had moeten gaan. U kunt beter naar fietsenmaker net buiten het centrum gaan. Zij zijn meer dan blij om je te helpen. Nooit meer naar deze iig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid