facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tong Ah Weesp

Tong Ah Weesp

Info

Samen delen en samen genieten staat centraal bij Chinees restaurant Tong Ah. Aan de hand van de vele gerechtjes stelt u zelf uw culinaire reis samen.

Adres: Gooilandseweg 3, 1381 HR Weesp
Telefoonnummer: 0294418165
Stad: Weesp
Route: Gooilandseweg 3
Postcode: 1381 HR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Tong Ah Weesp Online bestellen, Tong Ah Weesp menukaart, Tong Ah menukaart, Tong Ah maandmenu, Tong Ah bestellen, Tong Ah Overveen menu, Tong Ah Son menukaart, Tong Ah Nuenen menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Supply Sushi Supply 1 km Ruime keuze in Sushi's en snelle bezorging. Bestel via https://www.sushi-supply.nl/ d...
Recensies
Next level Japanse en Chinese gerechtjes. Mooie zaak, erg vriendelijk personeel, snelle service, heerlijk eten en ook nog scherp geprijsd. Ik kom graag nog een keer terug. Parkeren: Gratis parkeren, direct naast het restaurant.
Beste 'all you can eat' in heel Amsterdam en omgeving. Ik vind het niet erg om wat langer te rijden om hier naartoe te komen. Het is eten is gewoon heerlijk en het personeel top! Genoeg keuze op de kaart, het eten komt snel en is kwalitatief goed. Prijs kwaliteit verhouding is top. Genoeg parkeerplaats. Leuke sfeervolle tafeltjes. Met Valentijnsdag hebben ze extra uitgepakt, geweldig! Vegetarische menuopties: Veel vegetarische opties, zowel sushi als overig. Staat duidelijk aangegeven op de kaart. Kindvriendelijkheid: Leuke speelhoek voor de kinderen! Parkeren: Meer dan genoeg parkeergelegenheid!
We halen vaker eten hier, altijd goed. Nu had ik vooraf eten besteld voor een dag later omdat mijn schoonouders dan op onze kinderen zouden passen terwijl naar een congres waren en zij dan samen met de kinderen chinees konden eten. Wat bleek, per abuis hadden zij een geheel verkeerde bestelling meegekregen ook heerlijk, maar niet de smaak van schoonouders en onze kinderen. Volgende dag terug naar Tong Ah, daar wisten ze meteen dat het fout was gegaan, maar ze hadden ons telefoon nummer niet om het die avond op te lossen. Mijn schoonouders hadden ons niet willen storen, waardoor ook wij de dag zelf niet hadden gebeld. Maar eenmaal terug, was het geen enkele discussie. Er werden meteen excuses gemaakt, ik kon kiezen geld terug, kadobon of alsnog de bestelde maaltijd ontvangen. Wij kozen voor het laatste en hebben heerlijk gegeten. Wat een topservice!
Koud in het restaurant,lees net dat dit van de week ook al was ,wordt niets aan gedaan ,doen er niets aan zetten zogenaamd de kachel hoger .maar deze blijkt dus stuk te zijn. Sushi was koud.bij afrekenen werd gevraagd of alles naar wens was ondanks dat we hadden aangegeven dat het koud was. Personeel bood een pepermuntje aan voor de rest niets. Maar nadat wij van tafel gingen en weggingen werd er door het personeel niet eens gedag gezet,hier hebben we opmerking over gemaakt maar alsnog bleven ze star voor zich uitkijken. Nee Tong A we komen regelmatig bij jullie maar service was vandaag niet best.
Voor de 2e keer hier en echt niet tevreden. Sushi was ijskoud alsof t uit de diepvries kwam. Verwarming was defect dus 16.5 graad. Erg koud dus. En als klap op de vuurpijl een bewegende haar in het eten. Weg eetlust. Na melden niet eens een korting o.i.d. op de rekening. Voor ons niet nog een keer hier. Eigenlijk geen sterren waard maar je moet er 1 geven.
Lekkere combinatie van Japanse en Chinese gerechten. Er is veel keuze op de kaart. Eigenaren zijn erg gastvrij en weten je een huiselijk gevoel te geven. De kleinste kinderen kunnen zich vermaken in de speelhoek. Wij komen zeker terug Kindvriendelijkheid: Kinderspeelhoek Parkeren: Naast het restaurant
Geweldig Chinees restaurant !! Zelden zo lekker Chinees eten gehad. Hun maandmenu’s zijn een aanrader! Het ziet er verzorgd uit, is super lekker en gevarieerd en een goede kwaliteit - prijsverhouding! Zowel het afhaalgedeelte als het restaurant zelf, heeft een vlotte bediening. Het personeel is vriendelijk en attent!
Voor deze sushi kun je me altijd wakker maken, de rijst en vleesgerechten zijn ook heerlijk, ik tip de rendang! En de huisgemaakte tiramisu is hemels. We komen zeker terug.Eten: 5/5
De novemberbox besteld, geen aanrader voor ons. Het eten was niet warm, geen saus bij de babi pangang, en in de tjap tjoy beef zat geen beef. Heel jammer want het concept is erg leuk.
Hoe zielig is het dat je nu ineens voor een karaf water moet betalen! Terwijl we natuurlijk ook wijn en bier gebruiken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid