facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Supply

Info

Sushi eten in Weesp!

Vanaf 20 Mei geopend!

Adres: E. du Perronstraat 34, 1382SZ Weesp
Telefoonnummer: 0294-269694
Stad: Weesp
Route: E. du Perronstraat 34
Postcode: 1382SZ


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 14:00 - 22:00
Zaterdag: 14:00 - 22:00
Zondag: 14:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Mr sushi Weesp, Yatta sushi Weesp, All you can eat sushi Weesp, Sushi restaurant Weesp, Sushi Muiden, Thuisbezorgd Weesp, Sushi Diemen, Pizza Weesp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tong Ah Weesp Tong Ah Weesp 1 km Next level Japanse en Chinese gerechtjes. Mooie zaak, erg vriendelijk personeel, snel...
Recensies
Ruime keuze in Sushi's en snelle bezorging. Bestel via https://www.sushi-supply.nl/ dan help je de ondernemer pas echt. Website is makkelijk te navigeren en bestellen binnen enkele minuten. Bezorging gaat snel en kan ook buiten Weesp Amsterdam Zuidoost bijv. Sushi kan los worden besteld, maar sushi boxen zijn ook een optie.
Nog nooit heb ik zo een slechte ervaring gehad bij Sushi supply. Normaal wordt er rekening gehouden met persoonlijke wensen en opmerkingen. Opeens is dit niet meer mogelijk. Maar ook was het eten echt serieus ranzig. De saus van de tapanyaki zalm was een en al zout, je proeft niks anders, geen zalm geen saus ALLEEN ZOUT. Ik merkte al dat de kwaliteit hard achteruit ging de laatste tijd maar dit slaat echt alles. Ik bestel hier regelmatig maar dit was wel de laatste keer.
Had niet hele hoge verwachtingen omdat ik nooit eerder sushi heb besteld maar altijd in een restaurant heb gegeten. Maar had zo een trek dat ik het toch een kans wilde geven. De sushi was echt heerlijk en super vers. Bezorging was lekker vlot. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen.
Vaker al hier besteld maar deze keer zat er grijs haar op mijn sashimi en rijst was te droog. Niemand hier heeft grijs haar. Ik heb ze gebeld maar ze willen niet verder helpen! ERG VIES DIT!
Heb mn vorige review van 1 ster gewist. Reden: de eigenaar nam contact met me op om uit te leggen waarom de kwaliteit was afgenomen en hoe hij de boel weer naar het goede niveau ging brengen. Hij hield woord en sindsdien zijn we weer vaste klant! Heerlijke sushi, snel bezorgd, ruime porties, goeie service. Wij zijn weer helemaal tevreden.
Heerlijke sushi en sashimi! Hier ga ik vaker bestellen!
Lekkere sushi! En ze bezorgen ook echt snel. Komen altijd binnen 20 min. Als je in Weesp woont zou ik zeker hier bestellen is echt beter dan de rest van de sushi spots in de buurt.
Ik woon zelf in Bussum maar onderweg vanuit Amsterdam heb ik sushi opgehaald bij Sushi Supply. Een beetje verstopt in Weesp maar wat zijn wij blij deze tent tegen te zijn gekomen. Ik heb veel sushi gegeten maar dit is echt top kwa prijskwaliteit en Beveel het iedereen in weesp en omgeving aan.
Bestel regelmatig, het is altijd wel lekker.. maar vandaag was ik niet tevreden. Mijn lamsrack was zo klein. En het was ook nog eens verbrand.. jammer dat ze het toch zo bezorgen.
Zeer slecht van smaak, erg duur betaald! Er zijn veel betere en voordeligere opties dan deze toko Warm mer koud eten tegen elkaar geleverd en een eigenaar die niet snapt dat dit een risico is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid