facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toneelvereniging Klaver Denekamp

Info

Toneelvereniging Klaver-Denekamp is al meer dan 80 jaar actief. De leden zijn van alle leeftijden en generaties. Op deze manier blijft de vereniging een bloeiende vereniging. We doen alles zelf! Van regie, grimeren, kleding en het toneeldecor.

Geschiedenis

Toneelvereniging 'De Klaver' bestaat al sinds 1930 met ruim 40 leden (!) Welke allen hun eigen deel bekleden binnen de vereniging. Zo hebben we uiteraard te maken met spelers en een regiseur, maar ook de toneelbouwers, grimeuses en nog vele andere functies zorgen ervoor dat het geheel draait als een geoliede machine!

Er hebben al vele generaties op de planken gestaan, en deze hopen wij eens in de zoveel tijd aan tevullen met nieuw talent. Kijkt u eens rond op deze site voor een algehele impressie omtrent 'wie' wij zijn en 'wat' wij doen, en vervolgens hopen wij u welkom te heten bij onze volgende toneel uitvoering.

Adres: Lange Voor 4, 7591 GE Denekamp
Telefoonnummer: 0541 853112
Stad: Denekamp
Route: Lange Voor 4
Postcode: 7591 GE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GOV GOV 174 meter Bij deze vragen wij om 2 gele veiligheidspoppetjes aan begin en einde Klauwier. Hier ...
Recensies
Schouwburg bezocht voor kindertheater. Goede zitplaatsen.
Mooi theater en filmhuis vrijdagsavonds brasserie peerke de daghap een gezellige ruimte om bij elkaar te zijn voor jong en oud. Vergaderruimtes kun je huren en evenementen kun je er organiseren.
Gezellig Kulturhus met mooi theater.
Zeer vriendelijk personeel en hartelijke ontvangst.
Wat een fantastische locatie! We hebben hier het 100 jarig jubileum gevierd van de gym- en turnvereniging. We hebben op 1 dag 2 grote voorstellingen gegeven. De faciliteiten en de gastvrijheid waren echt top! We hebben ons hier zeer thuis gevoeld. Een dik compliment voor Karin, alle vrijwilligers en alle leiding en cliënten van Aveleijn! Hartelijk dank voor alles! We hebben fantastische dag gehad!
Leuk voor kleine theater gezelschappen of artiesten om hier op te treden
Goede lokatie met perfecte vrijwilligers die het open hielden
Je kunt hier van alles doen Maar ook eten en taart bestellen.Verschillende klubjes zijn er ook .en de bieb.
Een gezellige interculturele plek, met goede programma 's voor verbinding
Een verscheidenheid aan activiteiten voor een betaalbare prijs. Incl gelegenheid om te eten en te drinken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid