facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GOV

GOV

Info

Genootschap van Oud Voorzitters en een potentiële Oud Voorzitter van CV de Köttelpeer'n

Adres: St. Nicolaasplein 3, 7591 MA Denekamp
Stad: Denekamp
Route: St. Nicolaasplein 3
Postcode: 7591 MA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toneelvereniging Klaver Denekamp Toneelvereniging Klaver Denekamp 174 meter Schouwburg bezocht voor kindertheater. Goede zitplaatsen.
Recensies
Bij deze vragen wij om 2 gele veiligheidspoppetjes aan begin en einde Klauwier. Hier spelen de kinderen nogwel op straat! Hier zijn er gezinnen die elke week van de voedselbank moeten eten..Ondanks dat het een speelerf is lijkt het vaker op een racebaan. Gaarne zsm veiliheidspoppetjes!
het is zeer klantonvriendelijk dat de balie burgerzaken maar tot 12.30 geopend is. donderdags kan men er terecht tot 20.00 maar dan moet er niet een "kottelpeerkes" gala zijn!! die ene dag in de week dat ik tijd heb, en dus niet hoef vrij te vragen, zijn ze gesloten voor een carnavals feestje!!!! ik vind het echt ongelooflijk. nu moet ik weer een week wachten dat ik mijn zaken kan regelen. had dat feestje niet op een andere dag gekund zodat werkende mensen ook hun zaken kunnen regelen????
Geweldige gemeente, wordt ook veel alcohol gedronken en is heel veilig
ik weet t niet hoor maar er zijn mensen die hele dagen werken en niet even vrij kunnen nemen omdat het gemeentehuis anders dicht is.... Niet handig zo!
Gemeente doet wat ze moet doen. Top
Gezellig centrum Denekamp
goede gemeente.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid