facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tolkamp Keukeninrichting

Tolkamp Keukeninrichting

Info

Tolkamp ùw keukendesigner.

Geschiedenis

Mogen wij ùw nieuwe keuken eens ècht origineel en passend voor de ruimte, de sfeer en uw stijl ontwerpen. Dan pas ziet u wat een andere keuken zo standaard maakt. Graag tot ziens



"Tolkamp keuken en baddesign uit Winterswijk is al meer dan 40 jaar hét adres voor keuken-, badkamers- en interieuradvies inclusief montage. Maak een afspraak via onze website voor een verrassend en creatief keuken- of baddesign."
Adres: Europalaan 111, 7102 AC Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543 515200
Stad: Winterswijk
Route: Europalaan 111
Postcode: 7102 AC



op zoek naar gerelateerd: Tolkamp Keukens ervaringen, Tolkamp keukens Facebook, Keukens Achterhoek, Tolkamp Aalten, Facebook Tolkamp, Struker Winterswijk, Baderie Winterswijk, Elsinghorst Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baderie Winterswijk Baderie Winterswijk 0 meter Fijn bedrijf, eerlijk en duidelijk, fijn geholpen tot nu toe toppers
De Landelijke Keuken De Landelijke Keuken 0 meter Mooie zaak, goed advies en het zal ooit wel goed komen maar communicatie en planning ...
Keuken & Bad de Struker Keuken & Bad de Struker 942 meter http://www.destruker.nl/
Sharon van de Kook Sharon van de Kook 1 km Sharon vezorgt cateringen en kookt op aanvraag. Van eenvoudige Hollandse hapjes tot ...
Hewigo NL Hewigo NL 2 km Uitstekend bedrijf met goede service
Recensies
We hebben onlangs een keuken laten plaatsen en zijn hier heel tevreden over. Vanaf het eerste gesprek tot en met het opleveren is alles vlotjes en geheel naar wens verlopen. Ook de onderaannemers die zijn ingezet hebben fantastisch werk verricht. Een keuken van Tolkamp is een absolute aanrader. Fam. ter Horst.
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Tolkamp Keukens en hun geweldige klantenservice. Vijf jaar geleden kocht ik nieuwe apparatuur bij hen, waaronder een vaatwasser. Onlangs merkte ik dat er wat roestpuntjes op een korf van de vaatwasser waren ontstaan. Ik nam onmiddellijk contact op met Tolkamp Keukens en zij hebben het probleem meteen aangepakt. De respons van Tolkamp Keukens was ongeëvenaard. Ze waren zeer professioneel en vriendelijk in hun communicatie, en begrepen meteen de ernst van het probleem. Ze stelden me gerust dat ze het zouden oplossen en namen direct contact op met Miele, de fabrikant van de vaatwasser. Wat me echt verbaasde, was de snelheid waarmee ze het probleem oplosten. Binnen een week ontving ik nieuwe korven van Miele. Dit was echt indrukwekkend, vooral omdat het om een apparaat ging dat ik vijf jaar geleden had gekocht. De efficiëntie en daadkracht van Tolkamp Keukens hebben mijn verwachtingen overtroffen. De nieuwe korven zijn van uitstekende kwaliteit en passen perfect in mijn vaatwasser. Ik ben blij dat Tolkamp Keukens ervoor heeft gezorgd dat mijn keukenapparatuur weer in perfecte staat verkeert. Het is duidelijk dat ze veel waarde hechten aan klanttevredenheid en de kwaliteit van hun producten. Ik kan Tolkamp Keukens ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar keukenbedrijf met uitstekende service. Hun responsiviteit, professionaliteit en snelheid bij het oplossen van problemen hebben mijn vertrouwen gewonnen. Bedankt, Tolkamp Keukens, voor jullie toewijding aan klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige producten!
Slechte service en bedroefde communicatie Goede eerste indruk in de winkel. Behulpzaam personeel. Dat is het enige wat positief te noemen is aan Tolkamp Keukens. Eerste offerte aanvraag nooit ontvangen, daarvoor hebben wij zelf weer achteraan gebeld. Meneer Y. was onze aanvraag zelfs kwijt. Uiteindelijk de offerte ontvangen na een aantal weken verder. We hebben de offerte geaccepteerd en gevraagd om de offerte om te zetten naar bestelling. Op 22 oktober de bestelling doorgegeven, meerdere malen contact gehad over status bestelling maar konden ze ons nog niks over vertellen. Eind december opnieuw gebeld, Mevr aan de telefoon vertelde de status nog niet te weten en vertelde perongeluk de leverancier, dus maar contact gezocht met de leverancier bleek de bestelling pas een week geleden inmiddels 2 maand verder doorgegeven te zijn. Dus we kunnen wachten tot eind januari. Blijkbaar zijn er meerdere klachten over hun communicatie en service. Dus dit was de eerste en laatste keer dat we een bestelling plaatsen bij Tolkamp.
Een zeer mooie keuken geplaatst door Tolkamp. Een prettig overleg over het ontwerp. Flexibel en meedenkend. Keurige plaatsing. En fijn dat ze overige acties ook meenemen in de overall planning installatiewerk, stucadoor, deuren, vloer.
Zeer deskundig advies waarbij het doel van de verkoper niet is om zo veel mogelijk te verkopen maar wat past het beste bij de klant. Daarnaast hebben ze zeker verstand van zaken en als er eenmaal tot koop over wordt gegaan een geweldige service en strakke installatie. Kan ze zeker aanbevelen.
Zeer prettige zaak waar de adviseurs altijd de tijd nemen om je goed te begeleiden in het maken van keuzes. Ook de monteurs zijn altijd even vriendelijk!
Mooie zaak, goed advies en het zal ooit wel goed komen maar communicatie en planning zijn dramatisch. Komen afspraken niet na en informeren de klant er niet over.
Netjes behandeld goed mee denken hoe je keuken het best kunt samenstellen.
Mooie keukens gezien, vriendelijk ontvangen en een inspiratie boek ontvangen.
Goede zaak en goede service en zeer vakkundig gespecialiseerd team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid