facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Landelijke Keuken

De Landelijke Keuken

Info

Wij ontwerpen ook voor jou graag een landelijke, sfeervolle keuken met mooie natuurlijke materialen. Dé plek om heerlijk te genieten en te ontmoeten.

Geschiedenis

De Landelijke Keuken is een specialisatie van Tolkkamp keukeninrichting te Winterswijk. De meer dan 35 jaar ervaring in keukenland, de zeer ervaren eigen timmerlieden/monteurs zorgen voor de know how om maatwerk landelijke keukens te maken. Mogen wij ook u eens verrassen met de creativiteit en kennis van "de Landelijke Keuken"?

Adres: Europalaan 111, 7102 AC Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543515200
Stad: Winterswijk
Route: Europalaan 111
Postcode: 7102 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tolkamp Keukeninrichting Tolkamp Keukeninrichting 0 meter We hebben onlangs een keuken laten plaatsen en zijn hier heel tevreden over. Vanaf he...
Slijkhuis Interieur Design Slijkhuis Interieur Design 773 meter Design maar vooral top advies. Ze verkopen geen meubels maar een interieur!
Recensies
Mooie zaak, goed advies en het zal ooit wel goed komen maar communicatie en planning zijn dramatisch. Komen afspraken niet na en informeren de klant er niet over.
Zeer prettige zaak waar de adviseurs altijd de tijd nemen om je goed te begeleiden in het maken van keuzes. Ook de monteurs zijn altijd even vriendelijk!
Nooit geweest.
Mooie keukens gezien, vriendelijk ontvangen en een inspiratie boek ontvangen.
Goede zaak en goede service en zeer vakkundig gespecialiseerd team
Zeer deskundig advies waarbij het doel van de verkoper niet is om zo veel mogelijk te verkopen maar wat past het beste bij de klant. Daarnaast hebben ze zeker verstand van zaken en als er eenmaal tot koop over wordt gegaan een geweldige service en strakke installatie. Kan ze zeker aanbevelen.
Aan te taden om te kijken
Erg klantvriendelijk.
Goede winkel sevice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid