facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TIZ Design

TIZ Design

Info

TIZ design staat voor origineel design waarbij duurzaamheid en kwaliteit vooraan staan. Wij bieden u producten aan die gemaakt zijn in ons eigen atelier.

Geschiedenis

TIZ design staat voor origineel design waarbij duurzaamheid en kwaliteit vooraan staan. Wij bieden u producten aan die gemaakt zijn in ons eigen atelier. Daardoor zijn wij in staat om u exclusieve en originele badkamermeubels, solid surface wastafels en baden aan te bieden. Om een goed beeld te krijgen of ideeën op te doen, nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom.

Wilt u een afspraak maken om onze producten in de showroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.



"Duurzame productie van badkamerproducten in eigen huis. Een door en door Nederlands product. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Geniet iedere dag weer opnieuw met badkamerproducten van TIZ Design. Wij staan voor uniek design, scherpe prijzen, korte levertijden en onze producten worden speciaal voor u gemaakt."
Adres: De Onderstal 7-12, 6658 KZ Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487700208
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: De Onderstal 7-12
Postcode: 6658 KZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Solid Surface op maat, Eigenaar TIZ design, Wastafelmeubel design, Badkamermeubel design hout, Wastafelmeubel luxe, Luxe badkamermeubel, Solid Surface badkamermeubel, Duurzame wastafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harlekijn haarden en kachels Harlekijn haarden en kachels 117 meter Onderweg naar een afspraak kwam ik langs deze zaak, dacht kijk even binnen. Bij binne...
Ginger Home Ginger Home 236 meter When Dutch tradition met Mediterranean flair, it was love at first sight. Two worlds ...
LUUX licht LUUX licht 286 meter Fabrikant verlichting, het stralend middelpunt van uw interieur!
By Carolyn By Carolyn 464 meter Gespecialiseerd in etaleren, decoreren,visual merchandiser en styliste van winkelinri...
Beerenberg Beerenberg 645 meter Mark proficiat met jouw nieuwe, mooie locatie, mooie produkten!
Van de Berg Woninginrichters Van de Berg Woninginrichters 847 meter Wij hadden klachten maar die zijn prima opgelost. En zijn heel tevreden.
Van Gelder Verf & Wonen Van Gelder Verf & Wonen 1 km Goed advies. Hier ga je heen als je verf vragen hebt.
Recensies
Erg blij met onze nieuwe wastafel, badkamermeubel met dubbele stopcontacten verwerkt in de lades! en verwarmde spiegel. Perfect maatwerk, alles mooi afgewerkt en ontzettend vriendelijke begeleiding en contacten. Zeer tevreden!
Super professioneel aanpak en service! Aardige en kundige mensen! Marc denkt mee over het ontwerp en levert alles op tijd. Top bedrijf!
In najaar 2020 heb ik mijn badkamer gerenoveerd. Ik wilde graag een wastafel met diepte van 40 cm zodat er een ruime inloop naar de douche bleef. Via Internet kwam ik bij TIZ Design terecht: prachtige strakke wastafels en onderkasten. Contact verliep via mail en telefoon heel goed, vragen werden snel beantwoord. Wastafel werd op maat gemaakt en 3 weken later bezorgd, in stevige verpakking en met duidelijke handleiding en tips voor onderhoud/schoonmaken. Ik ben nog steeds heel blij met de wastafel en de gehele badkamer. Heb TIZ Design ook aangeraden bij een grote badkamerwinkel.
Als je hier komt om te kijken of je je badkamer bij Tiz zal bestellen dan raad ik het van harte aan. Wij kochten een bad, badkamermeubel en alle kranen bij ze en alles is zo mooi en kwalitatief goed. Vanwege ijzel, vrieskou en corona zijn we niet in de showroom geweest, maar Cindy en Mark waren voor al onze vragen bereikbaar en kwamen aan onze wensen tegemoet. Er waren wat kleine hiccups met de levering, maar ook dat werd tijdig gecommuniceerd. 5 sterren!
In 2019 onze 'TIZ' wastafel geplaatst. We hebben een kleine eenvoudige badkamer waar de wastafel de blikvanger is geworden. De tip om verlichting achter de spiegel te nemen zijn we heel blij mee omdat dit echt iets toevoegt aan de wastafel en de sfeer van de badkamer. Overigens en zeker niet onbelangrijk is de wastafel na anderhalf jaar nog als nieuw. Prachtige kwaliteit. TIZ izz Betrouwbaar gebleken, Meedenkend en zeer klantvriendelijk. Een aanrader dus.
Onlangs onze badkamer gerenoveerd met een dubbele wastafel met onderkast van TIZ-design. Ze hebben ons goed geholpen om het juiste combinatie meubel/wastafel te kiezen en ze konden het allemaal op maat maken! Echt superstrak geworden en we zijn er erg blij mee.
Goed ontvangen in de showroom van Tiz en daarna via de mail ook goed contact met heldere beschrijving van waar de afvoer etc moesten komen. Ook toen onze verbouwing wat uitliep geen moeite om de levering wat uit te stellen. Ondertussen het badmeubel circa 6 maanden in gebruik en erg tevreden over het gebruik maar met name over de looks. Geeft een luxe gevoel aan onze badkamer. Ook in schoonmaak etc prima. Voldoende bergruimte in de twee ruime lades.
Deze week is het badmeubel van Tiz Design bij ons geplaatst en hij staat werkelijk prachtig! Er was goed te praten over onze wensen voor het meubel en deze is volledig naar afspraak en naar onze tevredenheid gemaakt en geïnstalleerd. Het meubel is wellicht niet zo goedkoop als een seriematig geproduceerd meubel, maar het extra geld is het dubbel en dwars waard! Het maakt de badkamer helemaal af.
Wij zijn ontzettend blij met ons badkamermeubel en tv-meubel van Tiz Design. Beide meubels zijn helemaal naar onze wens op maat gemaakt, en zien er superstrak uit. Ook zijn we heel tevreden over de geleverde service, ook als iets niet direct helemaal gaat zoals gepland dat kan altijd gebeuren, wordt er alles aan gedaan om alles alsnog zo snel mogelijk goed te krijgen. Echt top allemaal!
Na het zien van de website waren we al bijna overtuigd; ons badkamermeubel moest er een van TIZ Design worden. Na een afspraak in de showroom hebben we onze wensen doorgegeven en heeft TIZ een prachtig meubel voor ons op maat gemaakt. Zéér symphatieke mensen met kwaliteitsproducten en oog voor detail. Ook de communicatie was top, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid