facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beerenberg

Beerenberg

Info

Beerenberg ontwerpt en realiseert uitvaart mogelijkheden. Gespecialiseerd in bijzondere uitvaartkisten.

Geschiedenis

Beerenberg

Beerenberg is een jong dynamisch bedrijf, opgericht door de ontwerpers Mark Beerens en Dimitri Jagtenberg. Het team van Beerenberg bestaat uit 7 mensen waardoor we u continuïteit en kwaliteit kunnen garanderen.

Uitvaart vernieuwing

Vanuit een klassiek esthetisch gevoel voor schoonheid ontwerpt Beerenberg hedendaagse uitvaart producten die aansluiten bij een 21ste eeuwse behoefte aan personificatie. Door het constant ontwikkelen van vernieuwende ideeën en het verbeteren van bestaande uitvaart producten. Wij spreken dan ook niet meer over een “doodskist” maar over een “Beerenberg kist”.

Full colour print

In de 21ste eeuw kan een uitvaart werkelijk visueel persoonlijk zijn. Door het gebruik van full colour printen direct op het hout. Deze techniek zorgt dat Beerenberg in staat is om kwalitatieve unieke ontwerpen te maken, en kan de gehele uitvaart, van rouwbrief tot grafmonument, in dezelfde full colour vormgeving.

De Beerenberg kisten kunnen zonder problemen in de koeling en zijn geschikt voor crematie. Wij hebben hiervoor toestemming van de Landelijke Vereniging van Crematoria.

Beerenberg uitvaartproducten

Uitvaartkisten
Urnkistjes
Rouwdrukwerk
Tijdelijke grafmonumenten
Grafmonumenten www.beerenberg.nl



"Beerenberg is een eigentijds concept in de uitvaartbranche dat zich richt op het creëren van persoonlijke en betekenisvolle uitvaarten. Met ons breed scala aan op maat gemaakte opties en bijzondere concepten streven we ernaar om elke uitvaart uniek te maken, passend bij de persoonlijkheid en wensen van de overledene en diens nabestaanden. Ontdek onze gepersonaliseerde uitvaartkisten en bijbehorende producten op onze gebruiksvriendelijke website. Bij Beerenberg geloven we in het vieren van het leven en het vormgeven van een uitvaart die een weerspiegeling is van wie ze werkelijk waren. Neem contact met ons op voor meer informatie."
Adres: waterstraat 11B, 6658AA Beneden-Leeuwen
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: waterstraat 11B
Postcode: 6658AA



op zoek naar gerelateerd: Beerenberg uitvaartkisten, Beerenberg wilgenmand, Beerenberg vulkaan, Beerenberg schragen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TIZ Design TIZ Design 645 meter Erg blij met onze nieuwe wastafel, badkamermeubel met dubbele stopcontacten verwerkt ...
Ginger Home Ginger Home 785 meter When Dutch tradition met Mediterranean flair, it was love at first sight. Two worlds ...
Designed by Mandy Designed by Mandy 911 meter
RBO Multiservice RBO Multiservice 987 meter Email adres: [email protected]
Lovevibesnl Lovevibesnl 1 km Drie TOP weddingprofessionals, samen in één packagedeal! Jullie Weddingplanner / Jull...
Recensies
Mark proficiat met jouw nieuwe, mooie locatie, mooie produkten!
Het zijn toppers, er is snel contact met ze gelegd en het eerste ontwerp van een eigen ontworpen kist is snel binnen. Levering gaat in overleg en kan gelukkig altijd snel! Fijne partner om mee samen te werken!
Beerenberg heeft door te luisteren en te creëren mede vormgegeven aan een afscheid. Er werd meegedacht, er was overleg. Het eindresultaat was uniek.
Mark en Dimitri hebben voor mij hele mooie bokjes gemaakt voor in mijn opbaarruimten, super blij mee mijn loopkoets staat erop.
De uitvaartkisten en urnen van Beerenberg zijn ware kunstwerken, een innovatieve aanvulling in uitvaartland, vakmanschap! Mark en Dimitri laten met hun werk zien dat het anders en mooier kan. Nabestaanden kunnen d.m.v. de kunstwerken de geest van de overledene laten zien, denk aan een favoriete tekst, een foto of een schilderij noem maar op. Daarnaast verloopt de samenwerking altijd snel en soepel, er wordt oprecht meegedacht. Als uitvaartbegeleider was ik in gesprek met de nabestaanden, één telefoontje of appje naar Mark en even later ontving ik per mail diverse ontwerpen, echt fantastisch! De uitvaartkisten worden snel en goed ingepakt geleverd. En niet onbelangrijk: de uitvaartkisten zijn ook geschikt voor natuurbegraven. Het is de laatste blik die de nabestaanden zien van hun dierbare en die blik moet kloppen!
Geweldig bedrijf! Maken ontzettende mooie uitvaart producten, zowel standaard als op maat. De voorstellen tot ontwerp zijn ook super mooi. Komen terug met eigen initiatieven in een ontwerp, waardoor onze klant het ontwerp op de kist krijgt die ze willen. Ze zijn goed bereikbaar voor overleg of bestelling. Communicatie met zowel ondernemer als klanten is zeer prettig en professioneel.
Mijn favoriete kistenbouwers! Hun kisten/producten zijn uniek, net als de makers zelf eigenlijk! Kwaliteit is goed, evenals hun dienstverlening. Qua bedrukking is veel mogelijk en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Ook hun andere producten zijn uniek. Kijk vooral eens op hun website, dan begrijp je wat ik bedoel. Wat het belangrijkst is: families zijn blij verrast wanneer de kist/het product afgeleverd wordt. Verder zijn beiden als persoon aangenaam, puur en integer. Mark en Dimitri, Tempus Uitvaartzorg hoopt nog lang bij jullie kisten en andere producten te kunnen/mogen bestellen!
Ik heb voor de crematie een mooie klaprozenkist besteld. Aanvankelijk vond ik het moeilijk om de levering aan huis te regelen. Ik wilde de kist niet te vroeg in huis hebben , maar zeker niet te laat. Na telefonisch overleg hebben we het prima kunnen regelen. De levering is heel correct op tijd uitgevoerd. Fijne mensen om afspraken mee te maken. En een mooi product gemaakt. In een moeilijke tijd en zware omstandigheden prettig mensen om zaken mee te doen .Wij waren bijzonder tevreden.
Een grote wens voor haar eigen uitvaart was dat het schilderij gemaakt door de kleinkinderen op de kist gedrukt zou zijn. Beerenberg dacht mee, stak tijd en aandacht in een mooi ontwerp en de persoonlijke uitvaartkist werd gemaakt. Een paar weken voor het overlijden werd de kist thuis gebracht zodat zij het resultaat nog kon zien. Er was ontroering en blijdschap tegelijkertijd. Een bijzondere kist voor een bijzondere vrouw. Dank Mark, voor jullie prachtige werk!
Wat heeft Beerenberg toch prachtige spullen. Ik ben al jaren geleden op een zonnige dag naar het bedrijf gereden. Daar alles in het echt zien, ruiken en voelen maakte me nog veel hebberiger dan de plaatjes eerder al deden. Inmiddels heb ik meerdere producten va Beerenberg in huis die ik veelvuldig gebruik. Práchtige schragen van boomstammetjes met lederen afstandshouders. Een sluitschroefhouder in de vorm van een ster. Een fantastisch vierkant kistje met op één zijde mijn bedrijfslogo en bovenin een brede gleuf, waar bezoekers aan een uitvaart hun wensen en kaarten voor de nabestaanden in kunnen deponeren. Zodra de coronabeperkingen worden opgeheven sjees ik graag nog een keer naar Beneden-Leeuwen! Mieke van der Ploeg, Uitvaartzorg Den Dolder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid